Neler Yeni

Öneri 800 TL'ye Klavye Önerir Misiniz?

pcpc6876

80+
Bütçe
800
Razer Ornata Chrome V2 Klavyesine bakıyorum . Benim için membrane olması önemli çünkü mekanikler çok ses çıkarıyor . Aynı zamanda ben gece oyun oynayan birisiyim saat sabah ,4 e kadar oynarım . Ailemin rahatsız olmasını istemiyorum . Ne önerirsiniz

Flamesa

80+ Silver
Bu bütçede membran almanızı önermem. Atacağım klavyenin switch sesi hiç yok sadece tuşun klavye zeminine ulaştığı zaman çıkardığı ses var. Ayrıca klavyenin 155TL geri ödemesi var.

pcpc6876

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçede membran almanızı önermem. Atacağım klavyenin switch sesi hiç yok sadece tuşun klavye zeminine ulaştığı zaman çıkardığı ses var. Ayrıca klavyenin 155TL geri ödemesi var.
Bu klavyeler nasıl bilek desteği olması önemli
Xpg Summoner RGB klavye
Apex 3

Flamesa

80+ Silver
Xpg Summoner RGB klavye
Apex 3
XPG Summonerde güzel klavyedir fakat attığımı alıp ayrı olarak bilek desteğini alırsanız daha güzel olur. Bilek desteği ile beraber bütçenizi aşıyor dilerseniz bilek desteğini daha sonra alabilirsiniz veya Summoner tercih edebilirsiniz. Sizin için video çektim klavyenin sesi ile alakalı.

Son düzenleme:

theali

80+ Bronze
Xpg Summoner RGB klavye
Apex 3
apex 3 gereksiz pahalıymış dün araştırdım xpg summoner alıcağım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

XPG Summonerde güzel klavyedir fakat attığımı alıp ayrı olarak bilek desteğini alırsanız daha güzel olur. Sizin için video çektim klavyenin sesi ile alakalı.
razer bilek desteği önermiştinizde 800tl bütçeyi çok aşıyor

pcpc6876

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
XPG Summonerde güzel klavyedir fakat attığımı alıp ayrı olarak bilek desteğini alırsanız daha güzel olur. Bilek desteği ile beraber bütçenizi aşıyor dilerseniz bilek desteğini daha sonra alabilirsiniz veya Summoner tercih edebilirsiniz. Sizin için video çektim klavyenin sesi ile alakalı.
Teşekkürler video için 🤩

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Razer Ornata Chrome V2 Klavyesine bakıyorum . Benim için membrane olması önemli çünkü mekanikler çok ses çıkarıyor . Aynı zamanda ben gece oyun oynayan birisiyim saat sabah ,4 e kadar oynarım . Ailemin rahatsız olmasını istemiyorum . Ne önerirsiniz
şiddetle tavsiye ederim

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
membran için 700 verilmez diyen agalar siz verdiğiniz parayı sadece switchlere bakarakmı veriyorsunuz anlamıyorum apex 3 kullanıyorum malzeme kalitesi steelseries sigara bastım yanlışlıkla erimedi bile su döktüm sürahiyle su kanalı koymuşlar akıp gidiyor rgb kalitesi desen zaten göz alıyor bilek desteğinin malzemeside çok güzel yani membran için o kadar para verilmez diyen arkadaşların tek derdi switch heralde

Flamesa

80+ Silver
membran için 700 verilmez diyen agalar siz verdiğiniz parayı sadece switchlere bakarakmı veriyorsunuz anlamıyorum apex 3 kullanıyorum malzeme kalitesi steelseries sigara bastım yanlışlıkla erimedi bile su döktüm sürahiyle su kanalı koymuşlar akıp gidiyor rgb kalitesi desen zaten göz alıyor bilek desteğinin malzemeside çok güzel yani membran için o kadar para verilmez diyen arkadaşların tek derdi switch heralde
Evet derdimiz switchle, bilek desteği hariç dediklerinizin hepsi attığım klavyede var(Su kanalı yok ama su dökülmesine dayanıklı). Ayrıca klavyeye sigara basmayı nasıl başardınız :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,056,816
Üyeler
167,894
Son üye
bail