Neler Yeni

800 TL'ye koltuk önerisi

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
Kullanıyorum inceleme konum da var
https://oyuncukoltugum.com/urun/xrover-bergaman-serisi-red/ ikisi arasındaki farkı tam anlamadım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avantajlı indirimde bir şey yakalarsan neden çıkmasın
Avantajlı indirim dediğiniz ne?

YanCaman

80+
Ben Seduna Thunder Pro kullanıyorum 2 yıldır. Gayet memnunum. Bence artıları demir ayaklı olması ve süngerinin de kaliteli olması. Tabii ki kişiden kişiye değişebilir ama tavsiye ederim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
bütçe gerçekten kısıtlı 800 TL ise hiç kullanmadım ama indirimde Xprime koltukları var, dediğim gibi hiç kullanmadım ama araştırın isterseniz belirttiğiniz fiyata çok fazla oyuncu koltuğu yok zaten, Xprime koltukları 700den başlıyordu hatırladığım kadarıyla bütçene göre ayarlarsın, almadan önce yorumlarını oku ve kullanan birileri ile istişare yap.
ben xprime alpha fab 1 sipariş ettim pazartesi günü hazırlandı hala üretim aşamasında diyor bekliyorum eğer isterseniz gelince incelemesini atarım 775 tl ye aldım

Son düzenleme:

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
ben xprime alpha fab 1 sipariş ettim pazartesi günü hazırlandı hala üretim aşamasında diyor bekliyorum eğer isterseniz gelince incelemesini atarım 775 TL ye aldım
güzel olur bende almak istiyorum o bütçeye koltuk almak istiyen arkadaşlarında işine yarar

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
güzel olur bende almak istiyorum o bütçeye koltuk almak istiyen arkadaşlarında işine yarar
tamamdır yaparım ama baştan söyleyeyim eksik olabilir acemiyim bu konularda. Ve yorumlarına baktım genelde sıkıntı yok ama bazı kişilerde 1 haftada koltuk sanki senelerdir kullanıyormuş gibi gıcırdama yapmış oturma yeri biraz inceymiş ama bakıcaz https://www.hepsiburada.com/ofisel-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu-pm-HBC00000CI193 burdan bakabilirsiniz yorumlara
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır yaparım ama baştan söyleyeyim eksik olabilir acemiyim bu konularda. Ve yorumlarına baktım genelde sıkıntı yok ama bazı kişilerde 1 haftada koltuk sanki senelerdir kullanıyormuş gibi gıcırdama yapmış oturma yeri biraz inceymiş ama bakıcaz https://www.hepsiburada.com/ofisel-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu-pm-HBC00000CI193 burdan bakabilirsiniz yorumlara
dediğim gibi koltuğun pazartesi hazırlandı mesajı geldi sonra üretim aşaması mesajı geldi bende 1-2 güne kargoya verilir diyordum adamlar siparişe özel üretiyorlar herhalde şaşırdım

Top Bottom