8000-9000 TL 2K monitör önerisi

güvenli yerden alırsanız olu pıksel cıkması cok sıkıntı olmaz ıade edersiniz. Güvenilir yerden alın
Hocam Hepsiburada üzerinde Techburada satıcısı satıyor.

Bir de Amazon kendisi satıyor.

Hangisini önerirsiniz? Aradaki fiyat farkına gerek var mı?

hocam bana sorarsanız 200 lıra fazla verıp amazondan alırdım. Bir sorun cıkarsa sorunsuz ıade alıyorlar. Hepsiburada güvenilir ama satıcı için bir şey diyemiyorum.

hocam 300-500 daha çık g6 al bütçen yoksa ka. yaşıdnasın bilmiyorum ama yaz bana qnb üye olanlara anlık 500 veriyor bende sana ekstra 250 vereyim git daha iyi monitör al.

hocam 300-500 daha çık g6 al bütçen yoksa yaz bana qnb üye olanlara anlık 500 veriyor bende sana ekstra 250 vereyim git düzgün monitör al.
Hocam 300-500 lük bir fark yok ki. Arada 2000 tl var.

max ne kadar verirsin monitöre
9000 TL. O da en fazlası. Ne kadar F/P olursa ve sıkıntısız olursa benim için iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör

iyzico ile %10 cashback kampanyasıyla daha uyguna geliyor. Daha önce iyzico kullanmadıysanız ilk alışverişe özel 300 TL daha veriyor.

Not: Alışveriş yapmadan önce iyzico uygulaması içinden kampanyaya katıl demeyi unutmayın
Daha önce kullandım hocam. Ek olarak 3 gün önce 8300 TL olan monitöre şu anda 10000 TL vermem.

9000 TL. O da en fazlası. Ne kadar F/P olursa ve sıkıntısız olursa benim için iyi.
Dediğim qnb kampanyasına katıl 500 tl veriyor +250 ben veririm para anlık geliyor. Üstüne ekleyip g6 alırsın. qnb hesabın yoksa. Benimde aynı senin gibi bütçem kısıtlıydı qnb den gelen parayı ekleyip alabildim.

Dediğim qnb kampanyasına katıl 500 tl veriyor +250 ben veririm para anlık geliyor. Üstüne ekleyip g6 alırsın. qnb hesabın yoksa. Benimde aynı senin gibi bütçem kısıtlıydı qnb den gelen parayı ekleyip alabildim.
Hesabım var maalesef.

Selam Asus VG27AQ3A Modeline bakabilirsin gayet güzel model tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,970
Üyeler
174,948
Son üye
Demirtaş 19381938w
Geri