8000 TL toplama bilgisyar

monitör dahil olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum
Benim de bütçem 8400. Buna Benzer bişeyler alabilirsin:
Mesela ben bu sistemi rx 5700 dd ultra ekran kartı seçerek aldım. Monitör olarak da şunu öneririm:https://www.qp.com.tr/aoc-24g2u-24-1ms-144hz-fhd-freesync-gaming-monitor

Hâlâ f/p olarak inteli önerenler var inanamıyorum :D 8000 TL monitör dahil bilgisayar alacaksan işlemcisi bence Ryzen 5 3600 olmalı. Intel fanı olmayı bırakın artık. Pahalı ve iki çekirdeği hariç diğer çekirdekleri işe yaramayan, ekran kartını beslemekte zorluk çeken, her kafasına estiğinde anakart çipseti değiştirerek yeni almaya zorlayan, kullanıcı düşmanı firmaları savunmayı bırakın artık.

Benim de bütçem 8400. Buna Benzer bişeyler alabilirsin:
Mesela ben bu sistemi rx 5700 dd ultra ekran kartı seçerek aldım. Monitör olarak da şunu öneririm:https://www.qp.com.tr/aoc-24g2u-24-1ms-144hz-fhd-freesync-gaming-monitor
MD Ryzen 5 3600X
XFX RX 5600 XT THICC III

bende bu şekilde yapıcam monitör olarakta bu olucak muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

monitorsuz su sisteme baka bilirsin geri kalan paraylada iyi monitor alinir https://www.vatanbilgisayar.com/AMD...50m-k-toshiba-500gb-m-2-SSD-crucial-16gb.html

buda güzel gibi duruyo hemde vatan bilgisayar güvencesi ile yorum ve fikirleriniz neler ?

MD Ryzen 5 3600X
XFX RX 5600 XT THICC III

Kanka şöyle: THIC II ile THIC III arasında 1fps farkı var. Aralarındaki tek fark biri 65 Derece iken Diğeri 73 derece. Fakat aradaki bu sıcaklık farkı 270tl etmez. Tabii yine seçim senin (:

Kanka şöyle: THIC II ile THIC III arasında 1fps farkı var. Aralarındaki tek fark biri 65 Derece iken Diğeri 73 derece. Fakat aradaki bu sıcaklık farkı 270tl etmez. Tabii yine seçim senin :)
sen hangisini öneriyosun bide vatan bilgisayardaki pc için yorumun ne ?

Hâlâ f/p olarak inteli önerenler var inanamıyorum :D 8000 TL monitör dahil bilgisayar alacaksan işlemcisi bence Ryzen 5 3600 olmalı. Intel fanı olmayı bırakın artık. Pahalı ve iki çekirdeği hariç diğer çekirdekleri işe yaramayan, ekran kartını beslemekte zorluk çeken, her kafasına estiğinde anakart çipseti değiştirerek yeni almaya zorlayan, kullanıcı düşmanı firmaları savunmayı bırakın artık.
inan bilgisayardan anlamam desem yeridir teknik olarak çok fazla bilmem ama ne demek istediğini çok iyi anladım. teşekkürler

MD Ryzen 5 3600X
XFX RX 5600 XT THICC III

buda güzel gibi duruyo hemde vatan bilgisayar güvencesi ile yorum ve fikirleriniz neler ?
bu bilgisayar sadece 2060 superi 2060 6gb yapmislar

sen hangisini öneriyosun bide vatan bilgisayardaki PC için yorumun ne ?
Vatan'daki PC de fena değil fakat bir kaç şey söyleyeceğim:
  1. AMD Ryzen işlemciler Tek Slot 16GB yerine, 8*2 16GB Ram ile daha performanslı çalışır,
  2. 5600XT ile 2060 ekran kartları çok yakın kartlar. Bazı oyunlarda 5600XT daha öne geçebiliyor. Ray Tracing konusuna gelince, güzel bir ray tracing deneyimlemek için en az 2060S veya 2070 in olmalı
  3. El Capitan'daki RAM lerin Mhz i 3600 iken Vatan'daki PC de 3000Mhz
  4. Bir de Vatan'daki kasanın hava sirkülasyonundan şüpheliyim daha önce hiç yorum görmedim hakkında ama,spec delta çok kaliteli kasadır.

1. AMD Ryzen işlemciler Tek Slot 16GB yerine, 8*2 16GB RAM ile daha performanslı çalışır,
  2. 5600XT ile 2060 ekran kartları çok yakın kartlar. Bazı oyunlarda 5600XT daha öne geçebiliyor. Ray Tracing konusuna gelince, güzel bir ray tracing deneyimlemek için en az 2060S veya 2070 in olmalı
  4. Bir de Vatan'daki kasanın hava sirkülasyonundan şüpheliyim daha önce hiç yorum görmedim hakkında ama,spec delta çok kaliteli kasadır.
Yanlışım var ise düzeltirsiniz sayın forum kullanıcıları (:

1. AMD Ryzen işlemciler Tek Slot 16GB yerine, 8*2 16GB RAM ile daha performanslı çalışır,

Yanlışım var ise düzeltirsiniz sayın forum kullanıcıları :)
Her şeyde haklısın ama kasa çok kaliteli bro :)

Geri