COMMANDERR
80+ Bronze
Bütçe bu kadar daha fazlasına çıkamam ,27 İnch deneyimleyenler ve tavsiye edenler yorum atarsa sevinirim
Son düzenleme:
Tekrar konuyu düzenledim 27 İnch arıyorum. Teşekkürlerİtopyada gigabyte g24f-2 hic düßünmeden Al derim ben kargo dahil 5300 e aldım suan indirimde 4600
Kim onermiyoBunu önermiyorlar hocam ya
2k değilse 27 inç alma hocam 1920 1080 de pişman ederTekrar konuyu düzenledim 27 İnch arıyorum. Teşekkürler
valla herkes aynısı söylüyor ama benim arkadaş kaldı gayet memnun kim söylüyor neye söylüyor ben anlamıyorum ya2k değilse 27 inç alma hocam 1920 1080 de pişman eder
benim bir arkadaşta bunu öneriyor ama hakkında hiç bir şey bulamadım adam akıllı kim ve neden önermiyor bilgi verir misinBunu önermiyorlar hocam ya
Kullanmak için kullanırsa memnun olur tabi al para senin ekran da piksel sayarken aklına ben gelirim ben kullandım hiçte memnun değildimvalla herkes aynısı söylüyor ama benim arkadaş kaldı gayet memnun kim söylüyor neye söylüyor ben anlamıyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim bir arkadaşta bunu öneriyor ama hakkında hiç bir şey bulamadım adam akıllı kim ve neden önermiyor bilgi verir misin
çok güzelmiş hakkaten bu fiyata gerçek 10 bit 1 miyar renk geniş gamut birde 2k. bende onaylıyorum alabilirsin. tam f-p ürünü. ama bu ürün burada daha ucuz.bir şeyi iyi araştırmadan alma.2K İstiyorsan azıcık çıkıp alabilirsin kullanıyorum oldukça memnunum
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 MS 170 Hz HDR G-Sync - FreeSync 2K QHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27www.n11.com