Neler Yeni

Öneri 8000₺ ye kadar Tablet tavsiyesi

Bazı uygulamalar APK olarak bazı uygulamalar ise internetten indirilebiliyor. Youtube yok,Gmail yok,Face APK inebiliyor mesela.Bu tarz durumlar var.Ama çok sıkıntı oluşturmuyor.
Google uygulamaları önemli hocam bizim için

şahin doğan

80+ Platinum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,304
İsim
Diyarhan
Tanıdığım bir satıcı referansları da fazla matepad 11 i 4000 e satıyordu en son.

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
Apk yükleyemeyeceğim , her hareketimin kısıtlanacağı ipad'a hayatta 8000 vermem , bedava gelse kullanırım ayrı konu ,ancak apple ürünlerine dünya para verip , bir de eski nesil cihaz kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyor.
Tabi herkesin kendine göre haklı yorumları vardır. Bu benim düşüncem sadece

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra

şahin doğan

80+ Platinum
Apk yükleyemeyeceğim , her hareketimin kısıtlanacağı ipad'a hayatta 8000 vermem , bedava gelse kullanırım ayrı konu ,ancak apple ürünlerine dünya para verip , bir de eski nesil cihaz kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyor.
Tabi herkesin kendine göre haklı yorumları vardır. Bu benim düşüncem sadece
gördüğüm en boş mesaj hiç bir açıklaması da yok :D

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
gördüğüm en boş mesaj hiç bir açıklaması da yok :D

(y) Kesinlikle çok haklısınız. Kullanmak isteyebileceğim her özellik, program, uygulama için ayrı bir servise ücret ödeyip, sonra gidip 2022 yılında 64gb tablet almalıydım kusura bakmayın.
"Herkesin kendine haklı yorumları vardır. Bu benim düşüncem sadece" şeklinde sona ekleme yapmışım zaten . Gereksiz yere polemik çıkartıyorsunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra

KnightDavion

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar kardeşime tablet alacağız ama kaliteli güçlü uzun yıllar gidicek tablet istiyoruz yazılım olarak da sıkıntı çıkarmayacak hangi tabletleri ve modelleri tavsiye edersiniz

Bu kadar parayı iPad dışında hiçbir tablete vermeyin.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
huawei alınmaz google yok pişman eder
Google yok ama tarayıcı var.Googleplay deki bir çok uygulama yine indirilebiliyor.Bu kadar bel bağlamayın yani bir şeye bence.Bende başlarda sizin gibi düşünüyordum ancak tecrübe ettikçe çok bir önem arz etmedi bu durum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Google uygulamaları önemli hocam bizim için
Oyun amaçlı alıyorsa mini 6 , diğer amaçlar için air 4. Sebebi ise şu hocam mini boyutu gereği biraz daha küçük olduğu için jiroskop kullanması daha kolay olur eğer jiroskopda kullanmıyorsa iPad air 4 alabilirsiniz oyun veya farklı bir amaç için.

Top Bottom