Neler Yeni

8000TL Bütçe ile Sistem Önerisi

hzsalai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
emre akın
Bütçe
8000
Çok uzun zamandır stoklar gelsin diye falan bekliyorum geliyor fırsatçılar vs. devreye giriyor artık kendimi kurtarmalık 8kya bir bilgisayar elde etmek istiyorum full grafik takıntım var ama artık olmasa da olur. Görüşleriniz benim için çok önemli hata yapmak istemiyorum.

Mojo jojo

80+ Silver
Çok uzun zamandır stoklar gelsin diye falan bekliyorum geliyor fırsatçılar vs. devreye giriyor artık kendimi kurtarmalık 8kya bir bilgisayar elde etmek istiyorum full grafik takıntım var ama artık olmasa da olur. Görüşleriniz benim için çok önemli hata yapmak istemiyorum.
konsol.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
allah sabır versin
bu sistem yetersiz ama parasına göre iyi

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Dostum şuan webteknonun italyada sistem var ama şuan miningcilere karşı tek ekran kartı alamıyorsun anca hazır sistemlerle alabiliyosun ondan dolayı mining azalacağını düşünüyorum.Stoklarda olursa güzel olur bide dolar 8sabitlenmesi lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,973
Üyeler
165,614
Son üye
Pixel_less
Top Bottom