- Bütçe
- 8000
İnventus'ta özelleştirince 8K olan bir sistem var sizce alınir mı? Benim için ekran kartı farketmez.
Butçe 8k ama bilemedim.Alınmaz aşırı kötü.
Bu sistem şu an kampanyada bunu al.PC HOCASI-GG4 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
PC HOCASI-GG4 oyuncu bilgisayarı, AMD Ryzen 5 4500 işlemci ve ASUS TUF GTX 1650 GAMING ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
1-2sene sonra tekrar indirime girermi içerik üreticilerin hazır sistemlerini takip etmiyorumda ondan sordumAlınmaz aşırı kötü.
Bu sistem şu an kampanyada bunu al.PC HOCASI-GG4 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
PC HOCASI-GG4 oyuncu bilgisayarı, AMD Ryzen 5 4500 işlemci ve ASUS TUF GTX 1650 GAMING ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sistem zaten daha yeni çıktı fiyatı oldukça iyi1-2sene sonra tekrar indirime girermi içerik üreticilerin hazır sistemlerini takip etmiyorumda ondan sordum
Alınmaz. Daha mantıklı sistemler bulabilirsin biraz araştırırsan.İnventus'ta özelleştirince 8K olan bir sistem var sizce alınir mı? Benim için ekran kartı farketmez.
5.300TL ile alınabilecek en iyi sistemlerden biri olabilir. Tek sıkıntısı işlemcisi gibi geldi bana, biraz düşük sanki. Ancak fiyatını göz önünde bulundurunca çok da önemli değil gibi.Alınmaz aşırı kötü.
R5 2600 denginde bir işlemci hocam 1650`yi rahatlıkla besler saf güç olarak da özellikle tekli çekirdekte çok başarılı 5300`e muq sistemAlınmaz. Daha mantıklı sistemler bulabilirsin biraz araştırırsan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5.300TL ile alınabilecek en iyi sistemlerden biri olabilir. Tek sıkıntısı işlemcisi gibi geldi bana, biraz düşük sanki. Ancak fiyatını göz önünde bulundurunca çok da önemli değil gibi.