Neler Yeni

800tl klavye tavsiyesi

johndoe

80+
Cherry Blue sub-par bir switch, ona 1000 TL civarı ödenmez daha iyi alternatifler varken. Wrist bandı olması iyi bu klavyenin ama onun dışında çokta işe yarar sayılcak noktası yok. Dedigim gibi önerilmiyor adam akıllı review'lar tarafından, zaten bilen insan ödemez o parayı Cherry'ye Leopold gibi daha iyi bi board bile anca. Gateron'lu bi şey alın kablosuz hot-swap özelligide var attıgımın, mouse pad üzerine koyun. Oyuncu klavyelerinden açık ara mantıklı bi klavye. Klavyenizin eski Cooler Master Blue kullanan board'lardan pek bir farkı yok çalışmasında ve iki katı fiyatı. Yani default fiyatta kazık.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Öncelikle switchten anlamam oyun oynayan insanım ama klavye araştıra araştıra blue switch öğrendim çok sesliymis ben ondan istemiyorum sesi normal yada sessiz olsun çünkü oyun oynuyorum ses kasmam lazım istediğim ozellikler ekstra olarak RGB si belli olabilir bilek desteği olmasada olur Türkçe olması güzel olur ama olmasada olur (kulaklık razer,mouse HP,karışık set yaptım o markalardan söylemezseniz çok iyi olur ) butçeyi az daha arttirabilirim
bu bütçeye chery mx alınır

Top Bottom