Neler Yeni

800Tl Mekanik Klavye Önerisi

respect

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
alper
Bütçe
800
arkadaşlar genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum sağlam mekanik klavye önerir misiniz? bilek desteğine gerek yok

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bu bütçe de pek fazla seçenek yok. Yay sesi olmayam mekanik klavye varmı ? Bilmiyorum. Yani en azından ben denk gelmemiş olabilirim. YouTube üzerinden inceleme videolarını izleyebilirsiniz

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik
Yay sesi genel olarak alüminyum veya metal alaşımlı herhangi bir klavye gövdesi kullanan tüm klavyelerde görülebilen bir olay. Fazla büyütülecek bir olay olmadığı kanısındayım. Steelseries 6gv2 , Corsair K68 , Razer Blackwidow v2-v3 kullanan birisi olarak tecrübelerimden ötürü bunları söylüyorum bu arada. Bütçeniz aralığında en iyi seçim yine Razer Blackwidow V3 TKL olacaktır.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
bu bütçelerde summoner çok öneriliyor

respect

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yay sesi genel olarak alüminyum veya metal alaşımlı herhangi bir klavye gövdesi kullanan tüm klavyelerde görülebilen bir olay. Fazla büyütülecek bir olay olmadığı kanısındayım. Steelseries 6gv2 , Corsair K68 , Razer Blackwidow v2-v3 kullanan birisi olarak tecrübelerimden ötürü bunları söylüyorum bu arada. Bütçeniz aralığında en iyi seçim yine Razer Blackwidow V3 TKL olacaktır.
peki bişey sorcam tuş hissiyatı blue switche benziyo mu yani bana garip gelir mi

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik
Bire bir blue switch diyebiliriz hocam .

Top Bottom