Neler Yeni

800TL mouse önerisi

BR3TON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Berkay Acar
arkadaşlar şu iki ürün arasında kaldım hangisini önerirsiniz ya da önerebileceğiniz başka ürün var mı ?

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
hocam alakasız ama 300 TL ye razer viper mini aldım kutulu faturalı 1.5 yıl garantili nasıl fiyat sizce
ben kullandım viper mini ben küçük elliyim çok ergonomik çok şık bir mouse du benim için fakat optiğinde sıkıntı yaşadım ani hareketlere tepki veremiyordu birkaç ayar yaptım olmadı sattım bende 2. elden

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Glorios model o wireless kullanan biri olarak kesinlikle model o derim.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
ben kullandım viper mini ben küçük elliyim çok ergonomik çok şık bir mouse du benim için fakat optiğinde sıkıntı yaşadım ani hareketlere tepki veremiyordu birkaç ayar yaptım olmadı sattım bende 2. elden
hocam ben kullanıyorum benim de elim küçük bana süper geliyor ani şeylere neden tepkime vermedi acaba sizin cihazda mı sıkıntı vardı ben bu mouse ile valoda immoya çıktım :D

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
hocam ben kullanıyorum benim de elim küçük bana süper geliyor ani şeylere neden tepkime vermedi acaba sizin cihazda mı sıkıntı vardı ben bu mouse ile valoda immoya çıktım :D
vallaha bilmiyorum çözmek için her şeyi denedim ama uğraşamam amaaan diyip sattım. siz de sıkıntı çıkmamasına sevindim gerçekten güzel mouse teknoloji şans işi olabiliyor :D

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
vallaha bilmiyorum çözmek için her şeyi denedim ama uğraşamam amaaan diyip sattım. siz de sıkıntı çıkmamasına sevindim gerçekten güzel mouse teknoloji şans işi olabiliyor :D
hocam alıdığım fiyat nasıl sizce

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
hocam alıdığım fiyat nasıl sizce
vallaha ben 26 Ocak 2022 ' de 210 TL'ye hepsiburadadan almıştım indirimdeydi, şuanda güncel fiyata baktığımda uçmuş durumda mouse siz güzel fiyata almışsınız

Top Bottom