Capt.
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 419
- İsim
- Furkan
adamın bütçesi olsa zaten gider ona göre bi kart alır. bir öneriniz olacaksa arkadaşın bütçesi dahilinde olması gerekiyor. o da düşünebiliyordur herhalde 2. el uygun fiyatlı güçlü kartlar olduğunuKardeşim 20k vermesine gerek yok siz işinize gelene göremi anlıyorsunuz anlamıyorum gitsin 6700 alsın 3060 alsın gitsin 2060 3050 aldın ama bu parayı gidip o karta vermesin diyorum bu adam ileriye dönük bu sistem yetmeyecek ben size o kartın ömrünü söyleyeyim muhtemelen o kartı satan adam içini bir kere açıp temizleyip macun yenilenmiştir bile Mac 1 yıl içinde kullanamaz hale gelecek oyunlardan performans alamamaya başkayacak ha çom istiyorsa ben bozulursa yaptırırım ben Google girecem YouTube video izleyecem diyorsa gitsin alsın ama forumdaki arkadaşların birçoğu senin benim gibi gamer bu adam oyunda oynayacak 800 TL ye lfığın karttan ne bekleye bilirsin ne kadar ekmek o kadar köfte ben size bunu anlatmaya çalışıyorum la 8000 TL ye adamlar 3080 satıyor mesela 2. El mesela gitsin onu alsın demiyorum adam bir yıl sonra birdha lara harcayıp bilgisayar derdine düşmesin uzun vadede kullansın diyorum demek istediğim bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya kankacım ben seninle uğraşıp değerli vaktimi boşa harcayamam ben ekonomi kötü diyorum at kafası benimle dalga geçiyor git işine bak hadi boş yapma