Neler Yeni

800tl ye rx470 alınır mi?

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Furkan
Kardeşim 20k vermesine gerek yok siz işinize gelene göremi anlıyorsunuz anlamıyorum gitsin 6700 alsın 3060 alsın gitsin 2060 3050 aldın ama bu parayı gidip o karta vermesin diyorum bu adam ileriye dönük bu sistem yetmeyecek ben size o kartın ömrünü söyleyeyim muhtemelen o kartı satan adam içini bir kere açıp temizleyip macun yenilenmiştir bile Mac 1 yıl içinde kullanamaz hale gelecek oyunlardan performans alamamaya başkayacak ha çom istiyorsa ben bozulursa yaptırırım ben Google girecem YouTube video izleyecem diyorsa gitsin alsın ama forumdaki arkadaşların birçoğu senin benim gibi gamer bu adam oyunda oynayacak 800 TL ye lfığın karttan ne bekleye bilirsin ne kadar ekmek o kadar köfte ben size bunu anlatmaya çalışıyorum la 8000 TL ye adamlar 3080 satıyor mesela 2. El mesela gitsin onu alsın demiyorum adam bir yıl sonra birdha lara harcayıp bilgisayar derdine düşmesin uzun vadede kullansın diyorum demek istediğim bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kankacım ben seninle uğraşıp değerli vaktimi boşa harcayamam ben ekonomi kötü diyorum at kafası benimle dalga geçiyor git işine bak hadi boş yapma
adamın bütçesi olsa zaten gider ona göre bi kart alır. bir öneriniz olacaksa arkadaşın bütçesi dahilinde olması gerekiyor. o da düşünebiliyordur herhalde 2. el uygun fiyatlı güçlü kartlar olduğunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
800 TL ye rx470 buldum mining çıkması gibi ama temiz gibi sizce alınır mi ?
Kankam paranı buna harcama git biraz daha çalış adam akıllı bir şey al kafan rahat olsun hem uzun vadede hem parça kalitesi olarak

adamın bütçesi olsa zaten gider ona göre bi kart alır. bir öneriniz olacaksa arkadaşın bütçesi dahilinde olması gerekiyor. o da düşünebiliyordur herhalde 2. el uygun fiyatlı güçlü kartlar olduğunu
Bende adama alma biraz daha çalış biriktir daha kaliteli uzun ömürlü güncel bir şey ak diyorum anladın mı güzel kardeşim

donanimci98

80+ Bronze
al dediği kartın en az 7-8 katı fiyatı var. çocuk belki lise öğrencisi falan. 3060 besleyecek sistemi psu su falan var mı onu da bilmiyoruz.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,948
İsim
Selim
Boşver kanka adam saman kafa anlamaz demek istediğimi boşver bunun gibiler yüzüne zaten insanlar birbirine güvenip bir şey alamıyor çünkü aldığı zaman pişman oluyor
Onun için değil genel olarak konuşuyorum forumda bilgisiz ve ergen tayfa aşırı fazla var. Yani belli bir zeka seviyesine çıkmamış sabit bir fikre sahip ve analitik olarak düşünme yetisine sahip olmayan bireyler bunlar. Adam 25bin TL bütçeye 3060 sistem öneriyorlar. Bunun gibi çok örnek var.

donanimci98

80+ Bronze
Onun için değil genel olarak konuşuyorum forumda bilgisiz ve ergen tayfa aşırı fazla var. Yani belli bir zeka seviyesine çıkmamış sabit bir fikre sahip ve analitik olarak düşünme yetisine sahip olmayan bireyler bunlar. Adam 25bin TL bütçeye 3060 sistem öneriyorlar. Bunun gibi çok örnek var.
sen mi çok biliyon aga

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Ömer
Kardeşim 800 TL nın ülkede sence bir hükmü kaldımı neyin kafası bu ben orta seviye bir kablolu kulaklığa zaten 1100 TL para veriyorum oyuncu kulaklığın değil kulak içi kulaklık 800 TL nın bir hükmü kalmadı adamın bütçeside yetmiyorsa hiç kullanmadın kardeşim bu ne saçmalık insanları doğru yönlendirin yarın birgğn bu adam grafik kalitesi Orta derece bir oyun indirecek ve sinir olacak diyorum oynayamayacak ihtiyacını gşdereneyecek bu sefer elindekileri satmaya çalışıp yeni sistem alacak bende bu kadar zahmete girme çalış üzerine para ekle adam akıllı bir şey al diyorum hem adamın alacağı kart çıkalı kaç yıl olmuş illaki kısa vadede bu kartta sorun yaşamaya başlayacak zaten sen neyin boşundasın
Ya knk Allah için git başka yerde şovunu yapya adam diyorki param yok sen diyorsunki ben kulaklığa 1100tl vermişim ona bakarsan acunda uçak almış ne yapalım yani hep insanları birbiriylemi kıyaslıyalım yoksa yoktur bunu anlamamak için engelli bir birey olmak lazım adam üstüne bugün para koymaya kalksa parayı koyana kadar o 800tlde havada buhar olup gidicek ben zaten adama geç bu kartı al 4k oyun oyna demedim ufak tefek iśini görür zaten bundan adamında haberi insanların hepsini slk yerine koyup bi tek kendinizi bilgili ve akıllı insan yerine koymayın

donanimci98

80+ Bronze
Yaşın kaç senin çocuk :) forumun %90'ninden daha bilgili ve tecrübeliyim. Sen üstüne alındıysan demek ki ergen tayfadansın biraz büyüdükten sonra tekrar gel buraya 👍
Yaş 26.

1692830146130.png

1692830168850.png

1692830184569.png

Baya bilgilisin dostum şu konuyu 12 yaşında çocuk falan açar. Amazon numarası soruyorsun burada. Sitelerinde baya orta yerde görünüyor.

1692830253156.png

Hadi diyelim buna da kafan basmadı. Corsair numarası istiyorsun. Google denen bir şey var. Hadi onu akıl edemedin. Kutuda garanti belgesi var açar bakarsın. Nereye göndereceğini bulursun.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,948
İsim
Selim
Yaş 26.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Baya bilgilisin dostum şu konuyu 12 yaşında çocuk falan açar. Amazon numarası soruyorsun burada. Sitelerinde baya orta yerde görünüyor.

Alıntıyı görüntüle

Hadi diyelim buna da kafan basmadı. Corsair numarası istiyorsun. Google denen bir şey var. Hadi onu akıl edemedin. Kutuda garanti belgesi var açar bakarsın. Nereye göndereceğini bulursun.
Corsair yetkili servis tek bir tane yok kimisi iyi kimisi de sorunlu servisler. Amazon üzerinden garanti gönderim işleri yapmadım. Buradan yola çıkarak gol atmaya çalışmayın gölü siz yersiniz :) size tavsiyem biraz kendinizi geliştirin 25kya 3060 sistem almayın 👍

donanimci98

80+ Bronze
Corsair yetkili servis tek bir tane yok kimisi iyi kimisi de sorunlu servisler. Amazon üzerinden garanti gönderim işleri yapmadım. Buradan yola çıkarak gol atmaya çalışmayın gölü siz yersiniz :) size tavsiyem biraz kendinizi geliştirin 25kya 3060 sistem almayın 👍
şu yoruma patladım.

1692830644054.png

Ben kendimi geliştirdim zaten. Elimdeki sistemler de gayet iyi sen kendini kurtarmaya bak. Sorduğun sorudan bi şeyden anlamadığın belli.
Senin lise yeni bitmiş. Yazılımda para var denmiş. Sağa sola bilgili bilgili takılmaya başlanmış.

Son düzenleme:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,948
İsim
Selim
şu yoruma patladım.

Alıntıyı görüntüle

Ben kendimi geliştirdim zaten. Elimdeki sistemler de gayet iyi sen kedine kurtarmaya bak. Sorduğun sorudan bi şeyden anlamadığın belli.
Senin lise yeni bitmiş. Yazılımda para var denmiş. Sağa sola bilgili bilgili takılmaya başlanmış.
Şu analizlerinde anlıyorum ki daha gelişmemissin :) bak orada ne yazıyor iş görür mü diyorum yani bilmiyorum ki soruyorum demi :) bak iyi dinle bilmiyorum ki soruyorum ama bilmediğim konu hakkında senin gibi forumda ki sorulara saçma ve bir o kadar da mantık dışı cevaplar vermiyorum değil mi kardeşim:) bak gol yedin burada reelde gol atarlarsa kalkamazsın o yüzden çok bilmiş gibi milletin soru cevap yerine mantık dışı bilmediğin konular hakkında öneri bulunmak yerine bu forumu etkin bir şekilde kullanıp bilgi öğren sonra niye ***** kaldım diye üzülme 👍

şu yoruma patladım.

Alıntıyı görüntüle

Ben kendimi geliştirdim zaten. Elimdeki sistemler de gayet iyi sen kedine kurtarmaya bak. Sorduğun sorudan bi şeyden anlamadığın belli.
Bilmediğin konuyu buraya soruyorsun bak amaç bu değil mi ? Yani senin gibi bilmediğim konular hakkında millete saçma öneri bulunmuyorum 👍 tavsiyem forumu etkili kullan bilgi öğren ve ondan sonra öneride bulun. Yapamıyorsan beynini geliştir 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Ya knk Allah için git başka yerde şovunu yapya adam diyorki param yok sen diyorsunki ben kulaklığa 1100tl vermişim ona bakarsan acunda uçak almış ne yapalım yani hep insanları birbiriylemi kıyaslıyalım yoksa yoktur bunu anlamamak için engelli bir birey olmak lazım adam üstüne bugün para koymaya kalksa parayı koyana kadar o 800tlde havada buhar olup gidicek ben zaten adama geç bu kartı al 4k oyun oyna demedim ufak tefek iśini görür zaten bundan adamında haberi insanların hepsini slk yerine koyup bi tek kendinizi bilgili ve akıllı insan yerine koymayın
Tamam kardeşim sen haklısın hatta sen AMD nin kurucususun sen daha iyi biliyorsun ben şovcuyum hadi ikile şimdi

Şu analizlerinde anlıyorum ki daha gelişmemissin :) bak orada ne yazıyor iş görür mü diyorum yani bilmiyorum ki soruyorum demi :) bak iyi dinle bilmiyorum ki soruyorum ama bilmediğim konu hakkında senin gibi forumda ki sorulara saçma ve bir o kadar da mantık dışı cevaplar vermiyorum değil mi kardeşim:) bak gol yedin burada reelde gol atarlarsa kalkamazsın o yüzden çok bilmiş gibi milletin soru cevap yerine mantık dışı bilmediğin konular hakkında öneri bulunmak yerine bu forumu etkin bir şekilde kullanıp bilgi öğren sonra niye ***** kaldım diye üzülme 👍

Bilmediğin konuyu buraya soruyorsun bak amaç bu değil mi ? Yani senin gibi bilmediğim konular hakkında millete saçma öneri bulunmuyorum 👍 tavsiyem forumu etkili kullan bilgi öğren ve ondan sonra öneride bulun. Yapamıyorsan beynini geliştir 👍
Ağzına sağlık kank bu lafın üstüne eyfele oturmuş gibi oldu bence 😉😂

donanimci98

80+ Bronze

Okumadım. Yaşın 18 ya da 19 falan.

Top Bottom