Kankacım ben asgari ücret çalışan bir insanım ekonomi kötü fsrkındayım fakat ben çok şükür ailemede bakıyorum ve taksitle bilgisayar topluyorum 4070 ti ekran kartı aldım mesela yanı dlss reflex rtx bu tarz teknolojiler varken ekran kartlarının VRAM kapasitesi 24 GB yi bulmuşken 4gb ekran kartı alıp hemde ikinci elden kullanamak mantıklı değil kardeşim Hilmi bilmiyorsum o kadar kampanyalar vs yapılıyor en azından bir nebze güncel ve daha uzun ömürlü bir PC al yaniMalesef öyle bu devirde yapicak bir şey yok
Sen şuan boş konuşuyorsun kanka bunun farkındaysan ne mutlu sana ben adama daha uzun ömürlü ve güncel işinede yarayabilecek donanım ve yazılımda parçalar almasını öneriyorum çok canın istiyorsa git kendin 4gb ekran kartıyla god of war oyna veya git render yap sana kolay gelsinYani haklısın bilgisayarsız kalsın en mantıklısı bilgisayarsız kalmak baya teknolojik bir şey zaten
Hocam sence sem çokmu dolu konuşuyorsun ben anlamıyorum insanları adamın sence zaten parası olsa daha iyi bir kart almak istemicekmi 800tllik kartamı kalıcak bütçesi ona yetiyor demekki onu alıyor sende bunu almasın diyorsun haklısın ben boş yapıyorumKankacım ben asgari ücret çalışan bir insanım ekonomi kötü fsrkındayım fakat ben çok şükür ailemede bakıyorum ve taksitle bilgisayar topluyorum 4070 ti ekran kartı aldım mesela yanı dlss reflex rtx bu tarz teknolojiler varken ekran kartlarının VRAM kapasitesi 24 GB yi bulmuşken 4gb ekran kartı alıp hemde ikinci elden kullanamak mantıklı değil kardeşim Hilmi bilmiyorsum o kadar kampanyalar vs yapılıyor en azından bir nebze güncel ve daha uzun ömürlü bir PC al yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen şuan boş konuşuyorsun kanka bunun farkındaysan ne mutlu sana ben adama daha uzun ömürlü ve güncel işinede yarayabilecek donanım ve yazılımda parçalar almasını öneriyorum çok canın istiyorsa git kendin 4gb ekran kartıyla god of war oyna veya git render yap sana kolay gelsin
Kardeşim 800 TL nın ülkede sence bir hükmü kaldımı neyin kafası bu ben orta seviye bir kablolu kulaklığa zaten 1100 TL para veriyorum oyuncu kulaklığın değil kulak içi kulaklık 800 TL nın bir hükmü kalmadı adamın bütçeside yetmiyorsa hiç kullanmadın kardeşim bu ne saçmalık insanları doğru yönlendirin yarın birgğn bu adam grafik kalitesi Orta derece bir oyun indirecek ve sinir olacak diyorum oynayamayacak ihtiyacını gşdereneyecek bu sefer elindekileri satmaya çalışıp yeni sistem alacak bende bu kadar zahmete girme çalış üzerine para ekle adam akıllı bir şey al diyorum hem adamın alacağı kart çıkalı kaç yıl olmuş illaki kısa vadede bu kartta sorun yaşamaya başlayacak zaten sen neyin boşundasınHocam sence sem çokmu dolu konuşuyorsun ben anlamıyorum insanları adamın sence zaten parası olsa daha iyi bir kart almak istemicekmi 800tllik kartamı kalıcak bütçesi ona yetiyor demekki onu alıyor sende bunu almasın diyorsun haklısın ben boş yapıyorum
ne alaka aga 20 k mı versin 4070 eTeknoloji bu haldeyken bu karta değil 800 TL vermek 1 TL vermek bile boş bence
Adam ,4070 al demiyor zatenne alaka aga 20 k mı versin 4070 e
Asgari ücretle ev geçindirip üstüne para biriktirip 4070 ti sistem alabiliyorsan ekonomi cidden iyiymiş aglkhaljşahdjKankacım ben asgari ücret çalışan bir insanım ekonomi kötü fsrkındayım fakat ben çok şükür ailemede bakıyorum ve taksitle bilgisayar topluyorum 4070 ti ekran kartı aldım mesela yanı dlss reflex rtx bu tarz teknolojiler varken ekran kartlarının VRAM kapasitesi 24 GB yi bulmuşken 4gb ekran kartı alıp hemde ikinci elden kullanamak mantıklı değil kardeşim Hilmi bilmiyorsum o kadar kampanyalar vs yapılıyor en azından bir nebze güncel ve daha uzun ömürlü bir PC al yani
Sen şuan boş konuşuyorsun kanka bunun farkındaysan ne mutlu sana ben adama daha uzun ömürlü ve güncel işinede yarayabilecek donanım ve yazılımda parçalar almasını öneriyorum çok canın istiyorsa git kendin 4gb ekran kartıyla god of war oyna veya git render yap sana kolay gelsin
Kardeşim 20k vermesine gerek yok siz işinize gelene göremi anlıyorsunuz anlamıyorum gitsin 6700 alsın 3060 alsın gitsin 2060 3050 aldın ama bu parayı gidip o karta vermesin diyorum bu adam ileriye dönük bu sistem yetmeyecek ben size o kartın ömrünü söyleyeyim muhtemelen o kartı satan adam içini bir kere açıp temizleyip macun yenilenmiştir bile Mac 1 yıl içinde kullanamaz hale gelecek oyunlardan performans alamamaya başkayacak ha çom istiyorsa ben bozulursa yaptırırım ben Google girecem YouTube video izleyecem diyorsa gitsin alsın ama forumdaki arkadaşların birçoğu senin benim gibi gamer bu adam oyunda oynayacak 800 TL ye lfığın karttan ne bekleye bilirsin ne kadar ekmek o kadar köfte ben size bunu anlatmaya çalışıyorum la 8000 TL ye adamlar 3080 satıyor mesela 2. El mesela gitsin onu alsın demiyorum adam bir yıl sonra birdha lara harcayıp bilgisayar derdine düşmesin uzun vadede kullansın diyorum demek istediğim bune alaka aga 20 k mı versin 4070 e
Ya kankacım ben seninle uğraşıp değerli vaktimi boşa harcayamam ben ekonomi kötü diyorum at kafası benimle dalga geçiyor git işine bak hadi boş yapmaAsgari ücretle ev geçindirip üstüne para biriktirip 4070 ti sistem alabiliyorsan ekonomi cidden iyiymiş aglkhaljşahdj
3060 6700 dediğin kart kafadan 5 k falan. 800 lira nere 5k nere.3080 içim 8000 lirası olsa mining çıkması rx470 bakmaz herhalde demi.Kardeşim 20k vermesine gerek yok siz işinize gelene göremi anlıyorsunuz anlamıyorum gitsin 6700 alsın 3060 alsın gitsin 2060 3050 aldın ama bu parayı gidip o karta vermesin diyorum bu adam ileriye dönük bu sistem yetmeyecek ben size o kartın ömrünü söyleyeyim muhtemelen o kartı satan adam içini bir kere açıp temizleyip macun yenilenmiştir bile Mac 1 yıl içinde kullanamaz hale gelecek oyunlardan performans alamamaya başkayacak ha çom istiyorsa ben bozulursa yaptırırım ben Google girecem YouTube video izleyecem diyorsa gitsin alsın ama forumdaki arkadaşların birçoğu senin benim gibi gamer bu adam oyunda oynayacak 800 TL ye lfığın karttan ne bekleye bilirsin ne kadar ekmek o kadar köfte ben size bunu anlatmaya çalışıyorum la 8000 TL ye adamlar 3080 satıyor mesela 2. El mesela gitsin onu alsın demiyorum adam bir yıl sonra birdha lara harcayıp bilgisayar derdine düşmesin uzun vadede kullansın diyorum demek istediğim bu
Ya kankacım ben seninle uğraşıp değerli vaktimi boşa harcayamam ben ekonomi kötü diyorum at kafası benimle dalga geçiyor git işine bak hadi boş yapma
3060 al diyo :dAdam ,4070 al demiyor zaten
Asgari ücretli biriyse ve sonra ki aya 4 5 bin TL bütçe ayirabiliyorsa 1 ay bekleyip 3060 ikinci elden almak mantıklı lakin bu dediklerimi yapabilecek durumda değilse 3060 al demek saçma olur3060 6700 dediğin kart kafadan 5 k falan. 800 lira nere 5k nere.3080 içim 8000 lirası olsa mining çıkması rx470 bakmaz herhalde demi.
adam tofaş bakıyo sen diyon ki git golf al 5 katı para ver. olsa verir zaten demi
3060 al diyo :d
Boşver kanka adam saman kafa anlamaz demek istediğimi boşver bunun gibiler yüzüne zaten insanlar birbirine güvenip bir şey alamıyor çünkü aldığı zaman pişman oluyorAdam ,4070 al demiyor zaten