...........

Reaksiyon skoru
32
Merhaba arkadaşlar bacağımda ve ayaklarımda yaralar ve 1 tanesi kabuksuz diğerleri kabuklu unutkan bir insanım kendim yapmış da olabilir ama kanser olduğumdan şüpheleniyorum napmam lazım?

Merhaba arkadaşlar bacağımda ve ayaklarımda yaralar ve 1 tanesi kabuksuz diğerleri kabuklu unutkan bir insanım kendim yapmış da olabilir ama kanser olduğumdan şüpheleniyorum napmam lazım?
Bu işler şüpheyle olmaz. Farklı basit bir hastalık da olabilir. Doktora gitmen en iyisi.

Önce buraya yazman çok doğru. Sıran gelince doktor seni çağıracak biraz bekle.
Acile git be kardeşim.

Hocam konuyu yanlış tarafa açmışsınız. Cildiye bölümüne açarsanız yardımcı olurlar.😃

Google araması mı yaptın? Bizim bu milletin doktora gitmeden şifa ve teşhis arama paranoyaklığı hiç bitmeyecek sanırım.

Ama ne diyip gidicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağol
Ne demek ne diyeceğim gidip göstericeksin ne bu diceksin bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntın varsa internete değil doktora soracaksın

Ben bilgisayarcıyım özelden görsel at bi furmark,cpu stress test yapayım istersen

Geçmiş zamanda abimizin biri, gayriihtiyari bir şekilde ensesini kaşıyor ve fark ediyorki sivilce var, ve umursamıyor. Ama eşi git bir doktora görün diyor ve doktora gidiyor, bu sayede abimizin kanser olduğu anlaşılıyor ve erken tanı olduğundan kısa bir zamanda sağlığına kavuşuyor. Yani içinde her hangi bir süphe var ise aksatma acil olarak bir doktora görün.

Geçmiş zamanda abimizin biri, gayriihtiyari bir şekilde ensesini kaşıyor ve fark ediyorki sivilce var, ve umursamıyor. Ama eşi git bir doktora görün diyor ve doktora gidiyor, bu sayede abimizin kanser olduğu anlaşılıyor ve erken tanı olduğundan kısa bir zamanda sağlığına kavuşuyor. Yani içinde her hangi bir süphe var ise aksatma acil olarak bir doktora görün.
Tamamdır ALLAH razı olsun hepinizden amin

Geri