ideal aslındaArkadaşlar motor aldım ile gitmek gelmek için. Markası motolux nirvana pro 50cc. 80cc yükseltilmiş en fazla 69 basıyor kilometresi 3000. De bu hız normal mi sizce.Alıntıyı görüntüle
Bende Bi tık beklerdim ama ne diyimbir tık daha hızlanabilir sanki ama normal gibide geldi bilemedim
3binde olduğu için açılmış mı bu motor yaniNormal bence 80 cc sonuçta
hocam bişey sorcam düz yolda 69la giderken bazen devir düşüyor 50 lere kadar sonradan atak oluyor ne yapmam gerekir acaba bide biraz yol gittiğimde durunca istop ediyor motor.Bayır aşağı 75-80 zorlar onun haricinde normal.
Durunca uzun süre beklersen stop etmesi normaldi galiba tasarruf için yapıyordu. Eğer dayama ayağı varsa onu açınca da stop eder.hocam bişey sorcam düz yolda 69la giderken bazen devir düşüyor 50 lere kadar sonradan atak oluyor ne yapmam gerekir acaba bide biraz yol gittiğimde durunca istop ediyor motor.
yeni konu açtım bakarmısınız acaba ? https://forum.donanimarsivi.com/konu/80cc-motosiklet-sikintilarim.792499/Durunca uzun süre beklersen stop etmesi normaldi galiba tasarruf için yapıyordu. Eğer dayama ayağı varsa onu açınca da stop eder.
Subap ayarları yapılması gerekiyor olabilirhocam bişey sorcam düz yolda 69la giderken bazen devir düşüyor 50 lere kadar sonradan atak oluyor ne yapmam gerekir acaba bide biraz yol gittiğimde durunca istop ediyor motor.