bütçene 50cc uygun ama tavsiye etmem iş görür mondial wing le turismo bak sıfır yarı otomatik cublar var onu tavsiye ederim 100-110 arası oluyor bazıları 50cc diye geçiyor yuki gusto 50 bu 3 motora bakfiyat 30k vitesli sürmediğim için hiç schooter tarzı bakıyorum eğliyet b sınıf ama yakalandığımda sorun olmucak.
tamamdır teşekkürler.bütçene 50cc uygun ama tavsiye etmem iş görür mondial wing le turismo bak sıfır yarı otomatik cublar var onu tavsiye ederim 100-110 arası oluyor bazıları 50cc diye geçiyor yuki gusto 50 bu 3 motora bak
elektiriklinin kahrı çekilmez onları şarj etmesi kanser. bende de voltanın bi motoru vardıelektriklilere de bakabilirsin bence bu fiyata vardı diye hatırlıyorum en azından masrafı az olur
usta nasıl bir coğrafyada yaşıyosun o da önemli. 80cc yüksek yokuşlarda zorlanır (kilona da bağlı tabi)Arkadaşlar motordan fazla anlamam bütçe 30k işe gitmek gelmek için motor lazım. Bu motor 27.500. 25 k düşürdüm 80 cc yükseltilmiş nasıldır sizce.
volta vsm var bende de, gayet memnunum hız yükseltme yapan arkadaşlarım var ben de yaptırmayı düşünüyorum gayet iyi oluyor. Şarjı da iş yerinde takıyorum haftada 1, beni günde 6km yol ile 1 hafta götürüyor.elektiriklinin kahrı çekilmez onları şarj etmesi kanser. bende de voltanın bi motoru vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
usta nasıl bir coğrafyada yaşıyosun o da önemli. 80cc yüksek yokuşlarda zorlanır (kilona da bağlı tabi)
bende de vsm vardı ben bataryasını çıkarıyordum 3 kat taşıyordum eve. rize gibi bir yerde elektirikli motor bence sürülmez çünkü her yer yokuşvolta vsm var bende de, gayet memnunum hız yükseltme yapan arkadaşlarım var ben de yaptırmayı düşünüyorum gayet iyi oluyor. Şarjı da iş yerinde takıyorum haftada 1, beni günde 6km yol ile 1 hafta götürüyor.