Neler Yeni

Bu motor nasıldır acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bora anılan
Arkadaşlar motordan fazla anlamam bütçe 30k işe gitmek gelmek için motor lazım. Bu motor 27.500. 25 k düşürdüm 80 cc yükseltilmiş nasıldır sizce.
kanka motora bin azcık sür caz cuz sesler hıyırtı tıyırtı sesleri falan gelmiyorsa motor kısmından dayan gitsin. türkiye sonuçta burası hoşuna gitmezse satarsın aynı paraya ve ya daha pahalıya. aldığın gibi yağını filtrelerini ve kayışını kontrol ettirmeyi unutma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bora anılan
bartından almak istiyorum hocam dediğim gibi araba var normalde motorda şart gibi burda küçük şehir olduğu için ayak işleri olsun vb. bartından bakınayım bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakalım şimdilik bakınıyorum.
sen bartında mı yaşıyorsun

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
hocam amasra bartının ilçesiymiş daha bugün ordaydım da bütün yandım denize girdim de ya :D
bende buraya yeni taşındım o yüzden benim için araba biraz sıkıntı burda motor olursa karınca gibi her yerden geçerim :D

sen bartında mı yaşıyorsun
evet yeni taşındık

Ciddi söylüyorum böyle küçücük 50cc motorlara 30k vermek yerine daha düzgün 125cc veya en kötü 100cc bak. Örnek olarak atıyorum
hocam bende gördüm 30k fiyatlara güzel vitesli motorlar var ama vitesli hiç sürmediğim içiin böyle arıyorum fikrim değişebilir ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bora anılan
bende buraya yeni taşındım o yüzden benim için araba biraz sıkıntı burda motor olursa karınca gibi her yerden geçerim :D

evet yeni taşındık
hoşgeldin instagramım boraanilann sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin motor ustası falan tavsiyesini veririm

Golf 4 R32

80+ Silver

evet yeni taşındık
Belki istemeyebilirsin ama yinede söyliyim. Cg bakabilirsin onlarında temizini bulabilirsin. Mondial 100 UAG.

evet yeni taşındık

hocam bende gördüm 30k fiyatlara güzel vitesli motorlar var ama vitesli hiç sürmediğim içiin böyle arıyorum fikrim değişebilir ama.
Karar sizin tabi. Benim tercihim bunlardan yana olur küçücük 50cc motora hak etmediği kadar para istiyorlar çünkü.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
hoşgeldin instagramım boraanilann sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin motor ustası falan tavsiyesini veririm
tamamdır teşekkürler. bakacağım vitesli almak daha mantıklı ama vitesli sürmediğim için cabuk alışılır mı bilmiyorum.

Golf 4 R32

80+ Silver
tamamdır teşekkürler. bakacağım vitesli almak daha mantıklı ama vitesli sürmediğim için cabuk alışılır mı bilmiyorum.
Cesaretin varsa kolay. Kendine güvenince oluyor :)
Otomatik otomatik nereye kadar?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Cesaretin varsa kolay. Kendine güvenince oluyor :)
Otomatik otomatik nereye kadar?
tamamdır dün bakmıştım 180 zone diye yeşil mondial vardı gözüm onda kalmıştı aslında fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum ama :D

Golf 4 R32

80+ Silver
tamamdır dün bakmıştım 180 zone diye yeşil mondial vardı gözüm onda kalmıştı aslında fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum ama :D
Onların en yenisi 2019 ya. Zaten fiyatları da fazla ve km leri de fazla oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,385
Üyeler
167,970
Son üye
Emirr20
Top Bottom