Neler Yeni

80k bütçeye bilgisayar önerisi

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Emirhan Özkan
Merhabalar. Oğlum oyun tasarlamak için bir bilgisayar istiyor. 80k bütçemiz var, tavsiye verebilir misiniz? İşlemcisinin iyi olması gerekiyormuş. Duruma göre bütçeyi biraz aşabiliriz.
oyun tasarlamak için böyle bir makineye ihtiyaç yok 40 50k ya gayet yeterli bir sistem toplanır bu sistem 4k oyunculuk için

yeg247

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes
Dediğim gibi ne tür oyunlar oynicak oğlunuz? çoğu oyun genellikle düşük sistem gereksinimleri istiyor ortalama bi bilgisayar kurup hem çok para harcamayıp kaar edersiniz hemde oğlunuz rahatça oynar ama böyle üst düzey sistem isteyen oyunlar için iyi bi bilgisayar lazım
online oyunlar oynamıyor onu biliyorum. ama daha çok oyun geliştirmeyi istediği için almak istiyor. pckolik'teki 4080li bilgisayara bakıyoruz. bu bilgisayardaki bileşenler uyumlu mudur? anakartı zayıfmış sanırım. orada birkaç seçenek daha var. hangisi tercih edilmeli?
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun tasarlamak için böyle bir makineye ihtiyaç yok 40 50k ya gayet yeterli bir sistem toplanır bu sistem 4k oyunculuk için
almışken iyi bir bilgisayar almak istiyorum, ekonomi malum... ileride güncellemek ister, gücümüz yetmez bu sefer

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fırat divitci

utkuatmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
utku atmaca
hocam iyi forumlar, 4080 super 1-2 özelleştirmeyle çok hoşuma gitti. şuanlık 1080p monitörüm var. darboğaz olarak bana çok sıkıntı yaratır mı? güncelde 1050ti laptopum var güncelleme amaçlı almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,279
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom