DogancanYr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 767
DeğilHocam siyahların kat kat gitme muhabbeti IPS glow tarzı bir şey mi?
O 8bit ile alakalı, 10bit almadığın sürece olur.
DeğilHocam siyahların kat kat gitme muhabbeti IPS glow tarzı bir şey mi?
Ekran kalitesi eleştiriliyor,ölü piksel çıkan kişiler de olmuş bu modeli almayı düşünmüyorum o yüzden.![]()
MSI NB VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR ULTRA 7 255HX 16GB DDR5 RTX5070TI GDDR7 12GB 1TB SSD 16.0 FHD+ - Fiyatı, Yorumları
MSI NB VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR ULTRA 7 255HX 16GB DDR5 RTX5070TI GDDR7 12GB 1TB SSD 16.0 FHD+ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ölü pikseli garanti ile halledersin. Ekran kalitesi kötü değil bana göre ve çok istersen yeni ekran alırsın hem oled olur.Ekran kalitesi eleştiriliyor,ölü piksel çıkan kişiler de olmuş bu modeli almayı düşünmüyorum o yüzden.
Hocam garantiyle falan uğraşmak hiç istemiyorum ne yalan söyleyeyim.Yeni ekrandan kastınız nedir?Ölü pikseli garanti ile halledersin. Ekran kalitesi kötü değil bana göre ve çok istersen yeni ekran alırsın hem oled olur.
Bende bir sorun yok ve istersen de başka ekran da takabilirsin sonradan alıp da.Hocam garantiyle falan uğraşmak hiç istemiyorum ne yalan söyleyeyim.Yeni ekrandan kastınız nedir?