80k ya sadece kasa toplama pc önerisi

7800x3d phantom spirit soğutabiliyor hocam.
yeterli ise problem yok ben ilerisi içinde demiştim bu tarz büyük bütçelerde 1 defa alıp devam edilmeli am5 soket uzun ömürlü alıyor iken 240 lık iyi bir sıvı sogutma koymak daha avantajlı olabilir

Ssd o kadar para vermene gerek yok

Arkadaş muhtemelen ömürden bahsedecek zaten dramli bir ssd nin ömrünü sen göremezsin
ssd olarak buda olur evet kingstonun ömrü çok daha uzun ama yani buda olur (aklımı nasıl okudun lan XD)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeterli ise problem yok ben ilerisi içinde demiştim bu tarz büyük bütçelerde 1 defa alıp devam edilmeli am5 soket uzun ömürlü alıyor iken 240 lık iyi bir sıvı sogutma koymak daha avantajlı olabilir
sıvı soğutma mantıklı olur fakat phantom spirit çoğu 240mm den daha iyi soğutma performansına sahip eğer alınacaksa 360mm aşşağısını pek önermem.

Alakası yok msi bios sorunuda var
ne tür bir bios sorunu var ? eğer öyleyse iptal ediyim o linki.

@Krauser
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-b850-pro-rs-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,905281606.html
ana karta gerçekten bios sorunu varsa şu daha güzel olur.

ssd olarak buda olur evet kingstonun ömrü çok daha uzun ama yani buda olur (aklımı nasıl okudun lan XD)

sıvı soğutma mantıklı olur fakat phantom spirit çoğu 240mm den daha iyi soğutma performansına sahip eğer alınacaksa 360mm aşşağısını pek önermem.

ne tür bir bios sorunu var ? eğer öyleyse iptal ediyim o linki.

@Krauser
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-b850-pro-rs-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,905281606.html
ana karta gerçekten bios sorunu varsa şu daha güzel olur.
Lan msi yeni bios geçti diye zaten bu tantana sen amd islerinde msi unut önerme kanka

Bide o kasa ne 6k çılgın

Fazla fazla yeter

B850

X870 istersen bu

Bide o kasa ne 6k çılgın

Fazla fazla yeter

B850

X870 istersen bu

kasa fiyat beleş

Hepsini atx seçtim hava soğutma varsa atx candır

Anakart başka seçenek arama önerdiğimin 3 de işini fazla görür

Kasa için o kadar para verme geniş mid tower yada full tower soğutması 4 fanı olan en ucuz kasalar fazlasiyla serin işini görür

Bide o kasa ne 6k çılgın

Fazla fazla yeter

B850

X870 istersen bu

lian li ömürlük kasa hava akışı çok iyi , e-ATX kocaman kasa , fan kalitesi çok iyi , fan desteği çok geniş böyle bir sisteme malzeme kalitesi dandik bir kasa yakışmaz dedim :D ve attığın kasa ömürlük değil ilerde yeni işlemciler çıktığında veya sıvı soğutucu alacağında 360mm alamayacak.

lian li ömürlük kasa hava akışı çok iyi , e-ATX kocaman kasa , fan kalitesi çok iyi , fan desteği çok geniş böyle bir sisteme malzeme kalitesi dandik bir kasa yakışmaz dedim :D ve attığın kasa ömürlük değil ilerde yeni işlemciler çıktığında veya sıvı soğutucu alacağında 360mm alamayacak.
Dalgamı geçiyorsun kanka sen kocaman kasa lan

Dalgamı geçiyorsun kanka sen kocaman kasa lan
dalga geçmiyorum okuyun 360mm desteği yok tavanda.

1745842102789.png

Kanka hepsi teneke kalitenin manası yok

Fanlar azıcık fark eder o kadar

4k parayla 22 fan takarsın derdin oysa

Kanka hepsi teneke kalitenin manası yok

Fanlar azıcık fark eder o kadar

4k parayla 22 fan takarsın derdin oysa
Olum var nasıl ya ben görmüştüm

Lan ben panos ile karıştırdım

İkisinin tipide aynı

Rammi de aldim arkadaslar
Hayırlı olsun

Ssd için para dökme en hızlı dramli ssd benim söylediğim hatta 2tb modelini bile alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,588
Üyeler
184,481
Son üye
Neria
Geri