Herkese parasını biz iade ettik, üstelik kimse istemeden.O yüzden mi herkes parasını geri almaya çalıştı?
Kayseriliyiz hocamKayserili misiniz bu arada ben Kayseriliyim
Hımmm.yerli ciforsdan sonra güvenmiyorum
Şimdi baktım Google mapsten odasının hediye girdiğini bilmiyordumLoglama için donanımsal ve yazılımsal çözümler var. Hali hazırda Yer Sağlayıcı sertifikam mevcut. Verileri Yer Sağlayıcı şeklinde işleyebiliyorum yani. Her bağlantıya 10Mbps Download 1Mbps Upload atamayı düşünüyoruz. Yasaklı site tarafında yazılımsal kısıtlayıcılar var. Bunlarla VPN dahil her türlü yazılımları ve platformları engelleyebiliriz. Ancak benim merak ettiğim şey paketlerdeki ve ağın performansındaki kayıp miktarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gesi Fatih Mahallesinde Saffet Bedük Arıkan caddesi var bizim ev orada 14 kat
Her kullanıcıya farklı dinamik IP atanıyor ve Virtual Private Network üzerinden çıkış gerçekleştirildiği için, Virtual Private Network'da yasal meseleler (log vs.) halledilmiş oluyor.Teoride güzel bir sistem.
Ancak o şunun interneti o bunun internetini kullanacak şuşuşu olmuyor diye biliyorum.
Siber güvenlik ve siber suçların tespit edilebilmesi için her kullanıcının ayrı bir hatta sahip olması gerektiğini biliyorum.
Eğer ki bu iş halledilecekse gayet güzel bir sistem. Beta sonrası kar elde edilince şirket tamamen açılıp işler Radyolink veya uzak menzilli internet hizmetlerine çevrilebilir.
Eğer Radyo link işi olursa çok iyi olur. 100/50 Falan. üff.Radyo link tarafında maaliyet ciddi derecede yüksek çıkıyor. Firmalar sponsorluk sağlarsa neden olmasın
Evine 100 tane döner söyledim. Ödersin artık kg.Gesi Fatih Mahallesinde Saffet Bedük Arıkan caddesi var bizim ev orada 14 kat