Neler Yeni

81 ile Bedava Yüksek Hızlı İnternet!

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kayserili misiniz bu arada ben Kayseriliyim

z.furkandenizhan

80+ Bronze

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Loglama için donanımsal ve yazılımsal çözümler var. Hali hazırda Yer Sağlayıcı sertifikam mevcut. Verileri Yer Sağlayıcı şeklinde işleyebiliyorum yani. Her bağlantıya 10Mbps Download 1Mbps Upload atamayı düşünüyoruz. Yasaklı site tarafında yazılımsal kısıtlayıcılar var. Bunlarla VPN dahil her türlü yazılımları ve platformları engelleyebiliriz. Ancak benim merak ettiğim şey paketlerdeki ve ağın performansındaki kayıp miktarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gesi Fatih Mahallesinde Saffet Bedük Arıkan caddesi var bizim ev orada 14 kat :D
Şimdi baktım Google mapsten odasının hediye girdiğini bilmiyordum :D

VitoScaletta

80+ Gold
illa bi yerde tıkanırki ilden ile nasıl yayılcak bu internet o kadar ev var km lerce yol var o yolların yanında 1 tane bile ev yok ayrıca varsada adamı zorla mı bağlatıcaksın 1 kişi bile bağlanmasa köprü bozulur aşırı saçma belki 2-3 apartman arası olabilir lakin il den ile veya mahalleden mahalleye imkanı yok

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Teoride güzel bir sistem.
Ancak o şunun interneti o bunun internetini kullanacak şuşuşu olmuyor diye biliyorum.
Siber güvenlik ve siber suçların tespit edilebilmesi için her kullanıcının ayrı bir hatta sahip olması gerektiğini biliyorum.
Eğer ki bu iş halledilecekse gayet güzel bir sistem. Beta sonrası kar elde edilince şirket tamamen açılıp işler Radyolink veya uzak menzilli internet hizmetlerine çevrilebilir.

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Teoride güzel bir sistem.
Ancak o şunun interneti o bunun internetini kullanacak şuşuşu olmuyor diye biliyorum.
Siber güvenlik ve siber suçların tespit edilebilmesi için her kullanıcının ayrı bir hatta sahip olması gerektiğini biliyorum.
Eğer ki bu iş halledilecekse gayet güzel bir sistem. Beta sonrası kar elde edilince şirket tamamen açılıp işler Radyolink veya uzak menzilli internet hizmetlerine çevrilebilir.
Her kullanıcıya farklı dinamik IP atanıyor ve Virtual Private Network üzerinden çıkış gerçekleştirildiği için, Virtual Private Network'da yasal meseleler (log vs.) halledilmiş oluyor.

Radyo link tarafında maaliyet ciddi derecede yüksek çıkıyor. Firmalar sponsorluk sağlarsa neden olmasın :D

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Bence bizim türkler bu işi çökertir ama en büyük korku rus hackler ondan ona zıplarlar riskli yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani lafta kalmayacaksa icraata geçeceksen kaliteli bir sistem de tutturursan bizim türkler bırakmaz bu işi hem ucuz hem yaygın mis

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç