- Bütçe
- 5
İşlemcim açılışta bir anda 85 derecelere kadar çıkıp sonra bilgisayar sıcaklıktan dolayı kapanıyor işlemci üzerinde Dark aquaforce W242r modelli sıvı soğutma açılışta fanları çok hızlı dönüyor ama çare etmiyor ve sorun düzelsin diye termal macununu da daha dün yeniledim ona rağmen sorun devam ediyor bu arada termal macunda Arctic MX 4 olarak sürdüm hala sorun düzelmedi Windows ekranı açılıyor ve kapanıyor sonra kurtarma ekranı geliyor ve sonra oradan çıkınca hiçbir şey yokmuş gibi bilgisayar kendine geliyor ve bilgisayar yük altında bile 50 derecelerde geziniyor biri yardımcı olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuyu yanlış konu başlığında açmışım ....İşlemcim açılışta bir anda 85 derecelere kadar çıkıp sonra bilgisayar sıcaklıktan dolayı kapanıyor işlemci üzerinde Dark aquaforce W242r modelli sıvı soğutma açılışta fanları çok hızlı dönüyor ama çare etmiyor ve sorun düzelsin diye termal macununu da daha dün yeniledim ona rağmen sorun devam ediyor bu arada termal macunda Arctic MX 4 olarak sürdüm hala sorun düzelmedi Windows ekranı açılıyor ve kapanıyor sonra kurtarma ekranı geliyor ve sonra oradan çıkınca hiçbir şey yokmuş gibi bilgisayar kendine geliyor ve bilgisayar yük altında bile 50 derecelerde geziniyor biri yardımcı olabilir mi?