Soğutması gayet iyi kanka omen serisi sağlamdırPeki soğutma hakkında bilginiz var mı hocam?
Soğutması gayet iyi kanka omen serisi sağlamdırPeki soğutma hakkında bilginiz var mı hocam?
İzlediğim bir karşılaştırma da HP Victusta Normal Termal Macun Kullanıldığını Söylüyordu. Omen'da Victustan farklı değildir muhtemelen onda da normal termal macun vardır. Yanlış hatırlamıyorsam Acer Nitro'da Sıvı Termal Macun Kullanılıyordu. Soğutma açısından o daha iyi olur bu durumda. Fakat Victus - Omen Serileri Isınma Konusunda Üzmez. Zaten hangi laptopu alırsanız alın bakımlarını düzgün ve iyi yapmanız lazım.Peki soğutma hakkında bilginiz var mı hocam?
Söyleyeyim size modelleri aklımdaki HP Omen rtx 4090 lı modeli Acer helios 18 ve Asus rog strix g16.İzlediğim bir karşılaştırma da HP Victusta Normal Termal Macun Kullanıldığını Söylüyordu. Omen'da Victustan farklı değildir muhtemelen onda da normal termal macun vardır. Yanlış hatırlamıyorsam Acer Nitro'da Sıvı Termal Macun Kullanılıyordu. Soğutma açısından o daha iyi olur bu durumda. Fakat Victus - Omen Serileri Isınma Konusunda Üzmez. Zaten hangi laptopu alırsanız alın bakımlarını düzgün ve iyi yapmanız lazım.
Sağlamdır lakin biraz daha araştırma ve okuyuculardan bilgi almam gerek 1 kere vereceğim iyi olmasını istiyorum mazur görün o yüzden.Soğutması gayet iyi kanka omen serisi sağlamdır
Sıkıntı yok kime sorarsan sor beni onaylayacaktırSöyleyeyim size modelleri aklımdaki HP Omen rtx 4090 lı modeli Acer helios 18 ve Asus rog strix g16.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlamdır lakin biraz daha araştırma ve okuyuculardan bilgi almam gerek 1 kere vereceğim iyi olmasını istiyorum mazur görün o yüzden.
bakalım yazsın insanlar şuan zaten kaçırdım bugün indirimleri yarın akşam ki indirim gelsin yarın alacağım.Sıkıntı yok kime sorarsan sor beni onaylayacaktır