yahu ne önemi var firma ile yazışmış olmanın? ilk 250 sipariş değil mi olay? üstelik bu konuda önceki sayfalarda da mesajım var ve siz de beğenmişsiniz. trol falan hoş ifadeler değil. lütfen.peki sizde yazışmalar mevcut mu? ilettiniz mi firmaya?
yahu ne önemi var firma ile yazışmış olmanın? ilk 250 sipariş değil mi olay? üstelik bu konuda önceki sayfalarda da mesajım var ve siz de beğenmişsiniz. trol falan hoş ifadeler değil. lütfen.peki sizde yazışmalar mevcut mu? ilettiniz mi firmaya?
diğer sayfada yaptığın yorumu kendi üstüme alınarak senin de aynı maduriyeti yaşadığını farketmemişim haklısın sende aynı konudan madursun. trollsün demedim zaten kimseye hakaret etmek haddim değil, cümlenin tamamını okursan idrak edebilirsin(gibi demek o sun anlamını taşımaz), direkt fotoğraf atmadan önce yazarak ne olduğunu belirtmen gerektiğine vurgu yapman yanlış anlaşılmaların önüne geçecektir dir yukarıdaki cümlenin açılımı.yahu ne önemi var firma ile yazışmış olmanın? ilk 250 sipariş değil mi olay? üstelik bu konuda önceki sayfalarda da mesajım var ve siz de beğenmişsiniz. trol falan hoş ifadeler değil. lütfen.
beklemedeyim takipteyim kargo postalanır postalanmaz buraya yazacağımBrom bu yoğunlukta karışıklık olması biraz normal. Sen firmadan kargonu bekle bir sıkıntı olursa da bana hemen özelden yaz
Reis şu yeni sistemin tarihini açıklasan olmazmı yaBrom bu yoğunlukta karışıklık olması biraz normal. Sen firmadan kargonu bekle bir sıkıntı olursa da bana hemen özelden yaz
bunun yeri burası değil dostum. konu harici(dışı) paylaşımını farklı bir yerde yaparsan bilgi kargaşasını önlemiş olursunReis şu yeni sistemin tarihini açıklasan olmazmı ya
ben onlara hiç bir şekilde gecikmeden dolayı şikayet etmedim malum dünyanın durumu belli geç gelsin sağlam gelsin diye düşüyodum. böyle bişeyle karşılaştım ve tek tarşılaşan da ben değilmişim. küçük görünen şeyler insanların heveslerini kırıyoHocam işçilerin çoğunu izne çıkarttıkları için yetişemiyorlar ve ellerinde parça kalmamışta olabiliyor. Maalesef İncehesap bu durumdan kötü etkilendi ve etkilenecek umarım kısa sürede düzeltirler.
Kargom geldi az önce
Demonte ve stok fan olarak geldi
Demonteden kastınız nedir?Kargom geldi az önce
Demonte ve stok fan olarak geldi