2 güne de gelmedi sistem aceleye gelmiş desek yukarıdaki tarihlere bakarsanız yaklaşık 13 gün sürdü. kargo da 1 gün durdu okadar gecikti birde okadar mesaj yazıyoruz firmayaYa o kadar yerden alışveriş yaptım ben bunla kadar böyle salla pati iş yapan firma görmedim.
eğer bilerek yapılan bişey varsa Abdullah İncegül ün bu durumlar ilgileneceğini umuyorumBilerek yapıyorlar hocam ellerinde yok. AA yanlışlık olmuş diyip vakit kazanacaklar.
bende onu anlamış değilimHem kazanıp hem kazanamamak. Fare gelmiş soğutucuyu nasıl unutmuşlar (!) anlamadım.
çok acayip, hayır sistemi sipariş verdiğimde direkt mesaj attım ilk 250 nin içindemiyim bana gönderecekmisiniz diye bana verilen cevap aynen şu Wright prism RGB fanlı işlemci soğutucu sisteminize monte edilmiş şekilde size ulaşacaktır. hepsini fotoğrafı nevcuthiç alışveriş yapmadığım bir site idi bu incehesap abdullah bey anlaştıysa vardır bir bildiği dedik. yanıldık.
mouse göndermese diyecem ki 250 kişiye giremedik herhalde ama mouse var soğutucu yok. dalga geçer gibi bir iş.
tam da onu ilgilendiren bir durum bu gibi sorunları görüp çozum bulması gerekirAbdullahlık bişi kalmadı artık dandik firma ila anlamaması gerektiğini görmüştür.
Hacıgül hocam ne İncegül'üeğer bilerek yapılan bişey varsa Abdullah İncegül ün bu durumlar ilgileneceğini umuyorum
İncehesaptan haziran ayında 15.000e sistem toplayacaktım. Sanırım vazgeçtim bu kadar şikayet fazla.
Kardeşim manyak ısın aman diyim paranı dolara basıp para kazanırlar 1 ay ürün gelmez sonra siparişi iptal edersin kar ederler.İncehesaptan haziran ayında 15.000e sistem toplayacaktım. Sanırım vazgeçtim bu kadar şikayet fazla.
Anlıyorum vazgeçtim. İtopyadan falan toplarım daha iyi.İnce hesaptan 5 TL kulaklık bile alma yalnışlıkla eksik gönderdik der. İnce hesap ürünlerinin 10/11 ini eksik yolluyor bence.
Vazgeçtim arkadaşlar çok teşekkürler. RTX 2080S'i eksik yollarlar uğraşamam.Kardeşim manyak ısın aman diyim paranı dolara basıp para kazanırlar 1 ay ürün gelmez sonra siparişi iptal edersin kar ederler.
Anlıyorum vazgeçtim. İtopyadan falan toplarım daha iyi.
Vazgeçtim arkadaşlar çok teşekkürler. RTX 2080S'i eksik yollarlar uğraşamam.