Eski modemim asus dsl n14u 10 kisi baglaninca cok ping cikiyor. bu yuzden guclu bir modem dusunuyordum asus marka moden istiyorum850TLye ADSL Modem almak saçmalık olur.
300TLye Keenetic Omni DSL Alabilirsiniz işinizi fazlasıyla görecektir.
ASUS Markalı modem olması şart değil asus arıyorsanız kendiniz bulun lütfen.Eski modemim asus dsl n14u 10 kisi baglaninca cok ping cikiyor. bu yuzden guclu bir modem dusunuyordum asus marka moden istiyorum
Soylediginiz urunun kullandigim urunden hic bir farki yokASUS Markalı modem olması şart değil asus arıyorsanız kendiniz bulun lütfen.
Fiyatının en iyisi Keenetic Omni DSL Madem asus ile sorun yaşıyorsunuz niye yine asus istiyorsunuz az mantıklı düşünsenize.
O zaman benden öneri beklemeyin. Köleniz değilim.Soylediginiz urunun kullandigim urunden hic bir farki yok
Aklimda Asus Dsl ac55u modemi var. Hem ADSL-VDSL-FIBER destekleyen modem router850TLye ADSL Modem almak saçmalık olur.
300TLye Keenetic Omni DSL Alabilirsiniz işinizi fazlasıyla görecektir.
Sakin laO zaman benden öneri beklemeyin. Köleniz değilim.
Sana cevap ver diyen yok kardesim neyin tribine giriyorsunO zaman benden öneri beklemeyin. Köleniz değilim.
Ya ama önerimi yapıyorum ben diyorum ki bu modem iyi bundan alın kullanın diyorum asus istiyor. ben asus marka modem önermiyorum niye fonksiyon eksikliği çok var firmware sorunları çok var. sonra diyor ki söylediğinizin şimdikinden hiç farkı yok ya ben güzel güzel cevap veriyorum yok şu olmaz yok bu olmaz bi dene abicim gör 4 yıl garantisi var modemin sorun yaşama ihtimali de çok az en az soruna sahip modem markasından biri Keenetic ama dinlemiyor sonra suçlu ben oluyorum.Sakin la
harbidenn 850TL ye ADSL modem biraz saçma olur elinizdeki modemin yük dağılımı fazla olduğundan sıkıntı çıkarıyordur
Asus Dsl Ac55u Modelini düşünüyorum. ADSL-VDSL-FIBER destekliyor diye yaziyorSakin la
harbidenn 850TL ye ADSL modem biraz saçma olur elinizdeki modemin yük dağılımı fazla olduğundan sıkıntı çıkarıyordur
fena bir modem değil işinizi görücektirAsus Dsl Ac55u Modelini düşünüyorum. ADSL-VDSL-FIBER destekliyor diye yaziyor
Ben dogru anlamisim değil mi sadece adsl desteklemiyorfena bir modem değil işinizi görücektir