850 TL Kulaklık Önerisi.

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,348
Bütçe
850
Kafamı yamultmayacak yumuşak pedli bir kulaklık olursa sevinirim şimdiden tşk

kulaküstü

Öneririm, hafif bir kulaklık. Ses ve mikrofon kalitesi iyi düzeyde. Kafa bandı yumuşak sünger üzeri deri kaplama yapılmış baya rahat. Kulak pedleri kenarları deri kulağa temas eden kısım kumaş terletmiyor. Tek eksisi USB olmaması. 3.5m jack ile bağlıyorsun. Ben USB ses kartı kullanıyorum sadece seslerin daha güçlü gelmesi için. Mikrofon anakarta bağlı.

Öneririm, hafif bir kulaklık. Ses ve mikrofon kalitesi iyi düzeyde. Tek eksisi USB olmaması. 3.5m jack ile bağlıyorsun. Ben USB ses kartı kullanıyorum sadece seslerin daha güçlü gelmesi için. Mikrofon anakarta bağlı.
jack ne abi hangi devirdeyiz :D

jack ne abi hangi devirdeyiz :D
Öyle deme hocam kulaklık 3.5m jack ama gerçekten kaliteli yapıyor bu işi yani. Ben biraz bass sevdalısı olduğum için daha yüksek güç çekmesi için dediğim gibi sadece kulaklığın ses ucunu USB ses kartı ile kullanıyorum on numara beş yıldız.

Öneririm, hafif bir kulaklık. Ses ve mikrofon kalitesi iyi düzeyde. Kafa bandı yumuşak sünger üzeri deri kaplama yapılmış baya rahat. Kulak pedleri kenarları deri kulağa temas eden kısım kumaş terletmiyor. Tek eksisi USB olmaması. 3.5m jack ile bağlıyorsun. Ben USB ses kartı kullanıyorum sadece seslerin daha güçlü gelmesi için. Mikrofon anakarta bağlı.
hocam dediğiniz kulağa değen kısım kumaş iç kısmı deri bunun v2 modelinde sanırım kendim v2 modelini kullanıyorum aynı tarif ettiğiniz gibi v2x'te denedim full deri diye hatırlıyorum

artics 3

Sahibinden ya da Letgo'da kapalı kutu ya da bir kaç aylık C-II bulursan al.

hocam dediğiniz kulağa değen kısım kumaş iç kısmı deri bunun v2 modelinde sanırım kendim v2 modelini kullanıyorum aynı tarif ettiğiniz gibi v2x'te denedim full deri diye hatırlıyorum
Kulağa değen kısmı kumaş. Ortadaki deliğin kenarları deri. Bir de pedlerin tam dış kısmı deri.

Geri