kulaküstü kulak kulak içi hangisiKafamı yamultmayacak yumuşak pedli bir kulaklık olursa sevinirim şimdiden tşk
kulaküstükulaküstü kulak kulak içi hangisi
jack ne abi hangi devirdeyizÖneririm, hafif bir kulaklık. Ses ve mikrofon kalitesi iyi düzeyde. Tek eksisi USB olmaması. 3.5m jack ile bağlıyorsun. Ben USB ses kartı kullanıyorum sadece seslerin daha güçlü gelmesi için. Mikrofon anakarta bağlı.![]()
Razer Blackshark V2 X Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri
Razer Blackshark V2 X Kulaklık fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Razer Blackshark V2 X Kulaklık en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Öyle deme hocam kulaklık 3.5m jack ama gerçekten kaliteli yapıyor bu işi yani. Ben biraz bass sevdalısı olduğum için daha yüksek güç çekmesi için dediğim gibi sadece kulaklığın ses ucunu USB ses kartı ile kullanıyorum on numara beş yıldız.jack ne abi hangi devirdeyiz![]()
hocam dediğiniz kulağa değen kısım kumaş iç kısmı deri bunun v2 modelinde sanırım kendim v2 modelini kullanıyorum aynı tarif ettiğiniz gibi v2x'te denedim full deri diye hatırlıyorumÖneririm, hafif bir kulaklık. Ses ve mikrofon kalitesi iyi düzeyde. Kafa bandı yumuşak sünger üzeri deri kaplama yapılmış baya rahat. Kulak pedleri kenarları deri kulağa temas eden kısım kumaş terletmiyor. Tek eksisi USB olmaması. 3.5m jack ile bağlıyorsun. Ben USB ses kartı kullanıyorum sadece seslerin daha güçlü gelmesi için. Mikrofon anakarta bağlı.![]()
Razer Blackshark V2 X Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri
Razer Blackshark V2 X Kulaklık fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Razer Blackshark V2 X Kulaklık en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Kulağa değen kısmı kumaş. Ortadaki deliğin kenarları deri. Bir de pedlerin tam dış kısmı deri.hocam dediğiniz kulağa değen kısım kumaş iç kısmı deri bunun v2 modelinde sanırım kendim v2 modelini kullanıyorum aynı tarif ettiğiniz gibi v2x'te denedim full deri diye hatırlıyorum
alınır diyosan gerçekten bugün alıcam abKulağa değen kısmı kumaş. Ortadaki deliğin kenarları deri. Bir de pedlerin tam dış kısmı deri.