Clydee
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
- Bütçe
- 7500
9800x3d ve mevcut olarak 4070 gpu kullanıyorum https://www.incehesap.com/cougar-cg...7Ue-cbhcRIFEYmmNh4r5I8wkyTEqVN0OmE5AFjH9V0Kiw mevcut olarak kullandığım powerim buydu 2022 ocak ayından beri kullandım 2024 senesinde cızırtı sesi yapmaya başladı şimdi ise araba marş sesi gibi ses mevcut ve ara ara uğultu çıkartıp sürekli vızıltı elektrik kaçağı varmış gibi ses çıkarıyor aşırı şekilde tilt oldum arkadaşlar bu yukarda olan poweri asla kimseye önermiyorum. Fandan falan da ses geliyor içini açtım söktüm hiç bir şekilde işe yaramadı daha önce işe yaramıştı vızıltı sesi vardı ama şimdi boğultu gibi ara marş sesi çıkarıyor güç binince dayanamadım artık açıkcası
Aklıma yatan iki psu power sizlerle paylaşmak istiyorum bu iki power arasında tercih etmek istiyorum fsp marka güvenilir mi bilmiyorum ama öven de var kullanan arkadaşlar bu iki poweri yorum yaparsa çok sevinirim. power belki ses uğultu dışında sesinde zararı yoktur ama garantiside bitti ürünün geçen sene 1 senedir vızıltı sesi çekiyordum şimdi iyice ilerde başıma yol açmasın diye değiştirmek istiyorum şu an durum böyle ama ilerde daha çok sıkıntı çıkarmayacağınında garantisi yok. Bu iki üründen biri almayı düşünüyorum.

FSP Model VITA-850GM : Amazon.com.tr: Bilgisayar
FSP Model VITA-850GM : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr