Neler Yeni

8500₺ toplama ya da hazır bilgisayar tavsiyesi monitör dahil vs vs.?

Bergee

80+ Silver
1030 alınmaz 8.5k bütçen varken md3 almaya çalış yukarıda arkadaş atmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ayıptır sorması ne iş yapıyorsunuz imzadaki sisteme baktımda güçlü bir sistem o sistem yetmiyorsa yaptığınız işi merak ettim
Hocam imzamdaki sistem evde kullandığım sistem iş yeri için de güçlü bir sisteme ihtiyacım olduğu için böyle bir başlık açtım. İşim Corel draw'de taş dizayn işi oldukça PC yoran bir iş.

Yapacak çok şey var beklemek sabretmek para biriktirmek fırsat kollamak kendi imkanlarınla parça parça toplamak vs vs yapacak çok şey var da böyle sistem alıp ihtiyaç sahiplerini zor durumda bırakıp bide yüzsüz gibi 7000 TL'lik sistemi 8600 TL'ye satmak nasıl bir olay anlamış değilim. :uzgunpeepo:
Hocam bekleyemem iş yerinde bir kasaya daha ihtiyacımız var benim kasam var rtx 2060lı 9kya toplamıştım ama yeni bir arkadaş aldık ona da güzel bir sistem gerekiyor ne yazık ki..

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
ya md3 sistemi sahibinden alıcaksınız yada 1030 karar sizin :)

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Fırsat ürünü sistem 7 k değerinde değil daha yüksek 2. El de değil 0
Değerinden daha yüksek diye fırsatçılık yapıp daha fazla paraya satıp kâr etmek çok akıllıcamı? Extra olarak ikinci el tabirinden kastım adam ürünü almış kullanmamış satmak istiyor 0 mal diyemezsin benim kullandığım tabir mecazi anlam. Ha bide gerçekten ihtiyacı olup para biriktiren veya parası o kadar olan niye gitsin 1500 ₺ daha fazla versin?

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER
Değerinden daha yüksek diye fırsatçılık yapıp daha fazla paraya satıp kâr etmek çok akıllıcamı? Extra olarak ikinci el tabirinden kastım adam ürünü almış kullanmamış satmak istiyor 0 mal diyemezsin benim kullandığım tabir mecazi anlam. Ha bide gerçekten ihtiyacı olup para biriktiren veya parası o kadar olan niye gitsin 1500 ₺ daha fazla versin?
Beynin bassa anlarsın buna al sat derler yüzyıllardır bu böyle marketten 5 liraya aldığın ürünü 5 liraya mi depoluyolar saniyorsun 2 ye alıp 5 e satıyorlar adam hızlı davranıp 7 ye almış 9 a koşmuş ister 15 e koyar seni ne ilgilendirir aldıktan sonra adamın mali sana zorla mı satıyor sizi geriyor

arisaka

80+ Bronze
İş için iş yerine alıyormuş yanlış tavsiye :d

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,401
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
7000 TL'lik sistemi 8600 TL'ye satmak? İkinci el bide :D Komik..
Büyük ihtimalle sistem fazla kullanılmamıştır ve o sistemdeki kasa sadece şuan 10000 tldir 7000tl tab2 çok indirilmiş bir fiyat onlar da kar etmek için böyle bisey yapmıştır:)

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Beynin bassa anlarsın buna al sat derler yüzyıllardır bu böyle marketten 5 liraya aldığın ürünü 5 liraya mi depoluyolar saniyorsun 2 ye alıp 5 e satıyorlar adam hızlı davranıp 7 ye almış 9 a koşmuş ister 15 e koyar seni ne ilgilendirir aldıktan sonra adamın mali sana zorla mı satıyor sizi geriyor
Kanka profilinden ve isminden yaşın kaç onu anlamış oldum, Extra olarak ben sadece bu tür insanlara karşı fırsat verilmemesi ile ilgili şahsi düşüncemi ve eleştirimi paylaştım gelipte bana ticaretin al satın ne olduğunu öğret demedim, Neyse tartışmayacağım.

Büyük ihtimalle sistem fazla kullanılmamıştır ve o sistemdeki kasa sadece şuan 10000 tldir 7000tl tab2 çok indirilmiş bir fiyat onlar da kar etmek için böyle bisey yapmıştır:)
Valla hocam çok şükür benim sistemim var fakat gerek burada olsun gerek başka forumlar'da olsun gördüğüm şeyler hiç iç açıcı değil bu iş al-sattan öteye geçiyor artık çünkü ekonomik olarak zaten iyi değiliz bizim için böyle güzel uygun fiyatlı performans sistem çıkarıyorlar daha 2 dakika geçmeden stokları bitiyor :D Üstüne bide bu insanları savunuyorlar.. :uzgunpeepo:

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,401
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Kanka profilinden ve isminden yaşın kaç onu anlamış oldum, Extra olarak ben sadece bu tür insanlara karşı fırsat verilmemesi ile ilgili şahsi düşüncemi ve eleştirimi paylaştım gelipte bana ticaretin al satın ne olduğunu öğret demedim, Neyse tartışmayacağım.

Valla hocam çok şükür benim sistemim var fakat gerek burada olsun gerek başka forumlar'da olsun gördüğüm şeyler hiç iç açıcı değil bu iş al-sattan öteye geçiyor artık çünkü ekonomik olarak zaten iyi değiliz bizim için böyle güzel uygun fiyatlı performans sistem çıkarıyorlar daha 2 dakika geçmeden stokları bitiyor :D Üstüne bide bu insanları savunuyorlar.. :uzgunpeepo:
Hocam şuan etraf fırsatçılarla dolu emin olun dolar düştü fiyatlar dahada arttı hiçbir etkisi olmadı yani insanlar ne yapacaklarını şaşırdılar

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER

Senin beynin çalışmıyor profili mrofili boşver çoluk çocukla uğraşıyoruz adam 20 ye satar 40 a satar sanane arkadaşım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,488
İsim
Diyarhan

ŞOKER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
ŞOKER

Söylediğim şeye cevabın yok açtığım hesapla boş boş şeylerden vurmaya çalışıyor aciz :D birde al sati biliyorum diyo e biliyorsan adamın 7 ye sizden hızlı alıp 8-9 a satmasına neden bu kadar ağlayıp zirliyorsun benim ağlak arkadaşım :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,493
Üyeler
168,454
Son üye
ismai
Top Bottom