Neler Yeni

85000 TL’ye Sistem Önerisi

anılll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
Bütçe
85000
Merhaba Arkadaşlar , Bütçem max 85k. Bu fiyata asus marka ağırlıklı bir sistem önerebilir misiniz?, Monitör vs fiyata dahil olmayacak ve sistemde değişik markaların alt segment ürünleri olmayacak. Kendim bir sistem topladım ama am4 olduğu için biraz kararsız kaldım, yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Ekler

• IMG_2784.png
    IMG_2784.png
    237.5 KB · Hit: 42
  • IMG_2783.png
    IMG_2783.png
    258.6 KB · Hit: 38

asko56

80+ Silver
Merhaba Arkadaşlar , Bütçem max 85k. Bu fiyata asus marka ağırlıklı bir sistem önerebilir misiniz?, Monitör vs fiyata dahil olmayacak ve sistemde değişik markaların alt segment ürünleri olmayacak. Kendim bir sistem topladım ama am4 olduğu için biraz kararsız kaldım, yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
85 bine 4070 olmaz gene 85 bine 5700x3d hakaret gibi bir şey

1735723420099.png

anılll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
85 bine 4070 olmaz gene 85 bine 5700x3d hakaret gibi bir şey

Alıntıyı görüntüle
Sistemi am5 e çevirdim hocam 9700 koydum yine ama önerdiğiniz ekran kartında biraz kararsız kaldım , sistemi uzun yıllar kullanacam ekran kartı uzun vadede üzebilir mi ? Not: 5 yıldır asus 2060 kullanıyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ancak aynı kartın palit markası arkadaşımda vardı 3 yılın sonunda arıza verdi ve kart çöp oldu.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,094
İsim
Emir
Niye sadece asus?Marka fanboyluğu yapmak yerine gayet f/p parçalar seçebilirsiniz

anılll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
Niye sadece asus?Marka fanboyluğu yapmak yerine gayet f/p parçalar seçebilirsiniz
Sadece asus değil ama sistemdeki parçaların aynı marka olması taraftarıyım hocam, şuanki sistemimde ekran kartım asus anakartım msi marka ancak anakartta ve caguar marka güç kaynağında 1 2 defa sıkıntı yaşadım. Çok başına gelen olmamış ama ben şanssızmışım galiba😃 , bu yüzden böyle belirttim ve asusun birkaç ürünü hariç çoğu f/p ürünü ve en önemli ürünlerinin arkasında çok iyi duruyolar diğer husus da bu.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,094
İsim
Emir
Sadece asus değil ama sistemdeki parçaların aynı marka olması taraftarıyım hocam, şuanki sistemimde ekran kartım asus anakartım msi marka ancak anakartta ve caguar marka güç kaynağında 1 2 defa sıkıntı yaşadım. Çok başına gelen olmamış ama ben şanssızmışım galiba😃 , bu yüzden böyle belirttim ve asusun birkaç ürünü hariç çoğu f/p ürünü ve en önemli ürünlerinin arkasında çok iyi duruyolar diğer husus da bu.
Sorun neydi anakartta ve msida?Ek olarak hangı modeller

Emirovski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Emirhan
81.5k yapıyor isterseniz şova döküp 64 ram yapabilirsiniz yada 2tb ssd yapabilirsiniz yada daha güzel gözüken bir kasada alabilirsiniz marka takıntısı gerçekten gereksiz bir şey attığım ürünler gayet kaliteli

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
https://www.gaming.gen.tr/urun/3843...-16gb-32gb-ram-1-tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu bile daha iyi buna benzer birsey toplayin

anılll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
Sorun neydi anakartta ve msida?Ek olarak hangı modeller
Msi x570 edge wifi modeli , bir kere durup dururken kartın kendi bios yazılımda sıkıntı yaşadım. Marka kullanıcı hatası diyerek destek vermedi kartın garantisi devam ederken. Bir defasındada güç kaynağından dolayı sıkıntı yaşadım , anakartın güç dağıtımını sağlayan parçası yandı , servise sorduğumda ise güç kaynağından dolayı dediler ve yine garanti vermediler , psu nun garantisine başvurduğumda ise hiçbir şekilde geri dönüş alamadım, yani olan bana oldu hocam 😃 , asus dememin tek sebebi ise ürünlerinin arkasında duruyor olmaları.

asko56

80+ Silver
Sistemi am5 e çevirdim hocam 9700 koydum yine ama önerdiğiniz ekran kartında biraz kararsız kaldım , sistemi uzun yıllar kullanacam ekran kartı uzun vadede üzebilir mi ? Not: 5 yıldır asus 2060 kullanıyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ancak aynı kartın palit markası arkadaşımda vardı 3 yılın sonunda arıza verdi ve kart çöp oldu.
palit iyi markadır 4000 serisi sorunsuz seri üstüne bu kartlar kaçıncı parti çıkışı teknoloji şans işi mesela bne asus anakart almıştım asus ile davalık oldum tüketici hakem heyeti ile çözdüm her marka iyi diye bir kaide yok

anılll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
palit iyi markadır 4000 serisi sorunsuz seri üstüne bu kartlar kaçıncı parti çıkışı teknoloji şans işi mesela bne asus anakart almıştım asus ile davalık oldum tüketici hakem heyeti ile çözdüm her marka iyi diye bir kaide yok
Evet hocam gerçekten şans işi benim başıma gelenlerin başka bir kimsenin başına geldiğini sanmıyorum. Palit de güzel bir kart ama tercihim yinede asus 4070 olacak gibi

asko56

80+ Silver
Evet hocam gerçekten şans işi benim başıma gelenlerin başka bir kimsenin başına geldiğini sanmıyorum. Palit de güzel bir kart ama tercihim yinede asus 4070 olacak gibi
85 bin tl bütçede asus 4070 almam marka diye kötü mal alınmaz 4080 süper var iken 4070 alınmaz

Top Bottom