Hemen al stok biterse daha kötü parçalar ile değiştirilerBenim acelem yok sizce alınır mı
Anakart zayıf kalmış
Ekran kartı ısınma sorunlu
Psu çok iyi değil ama iş görür
Ama fiyata bakılırsa alınabilir.
Ekran kartı Windforce değil yani ısınmıyor.
Isınan modeller Windforce olup 2 fanlı olanlar.
Parçalar gayet iyi. Bu zaman için çok iyi olmuş. Ekran kartı modeline bakmadan konuşmayın windforce değil düz gigabyte 2060 oc.İçindeki PSU muhtemelen Litepower serisinden giriş seviyesi bir PSU. 3 defa değişim yaptılar, 3'ünde de CW sorunu yaşadım. Onun dışında kasanın hava akışı zayıf. Zaten ısınma sorunlu olan Windforce ekran kartı o kasanın içinde cayır cayır yanabilir. Yine de şu anki şartlar için fena değil gibi.
Öylede aldimmi dart 1 gibi sistem almak istiyorum fiyat çok uygun da değil acelem yok bekleme şansım var anakrt ve ram hoşuma gitmediHemen al stok biterse daha kötü parçalar ile değiştiriler
Mesaj otomatik birleştirildi:
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYAHemen al stok biterse daha kötü parçalar ile değiştiriler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Da çıksın şüphem olmaz zaten özelliklerindenBöyle zamanda güzel stok bulumslar 2060 falan bulunmaz suan. Webtekno da yaptınğa göre sıra DA ya geldi.
Hoşuna gitmedi..Öylede aldimmi dart 1 gibi sistem almak istiyorum fiyat çok uygun da değil acelem yok bekleme şansım var anakrt ve ram hoşuma gitmedi
Sen beğendin mi 2060 a o anakarti ve ram kronik sorunlu diye biliyorum yanlisssa düzeltinHoşuna gitmedi..
Peki
10400f ye nasıl bir anakart olacak? Z mi koyacaklar... Gayet yeterli fazlası israf. Ekran kartının ısınma sorunlu olduğunu senden okuyana kadar bilmiyordum. Daha önce de denk gelmedim. Gigabayte ekran kartlarının genel olarak ısınma sorunları yok. MSİ Ventus desen neyse... powerde gayet yeterli Kasa özellikle çok şık. Bu fiyata bundan daha iyisi yok şuanda. Tam bir FP ürün.Anakart zayıf kalmış
Ekran kartı ısınma sorunlu
Psu çok iyi değil ama iş görür
Ama fiyata bakılırsa alınabilir.
windforce ısınma sorunu yok çok fazlaİçindeki PSU muhtemelen Litepower serisinden giriş seviyesi bir PSU. 3 defa değişim yaptılar, 3'ünde de CW sorunu yaşadım. Onun dışında kasanın hava akışı zayıf. Zaten ısınma sorunlu olan Windforce ekran kartı o kasanın içinde cayır cayır yanabilir. Yine de şu anki şartlar için fena değil gibi.