Asag
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
B550M PRO VDH Wi-Fi tabii ki.Peki, B450 Tomahawk Max mı? Yoksa B550M PRO VDH WİFİ mi?
B550M PRO VDH Wi-Fi tabii ki.Peki, B450 Tomahawk Max mı? Yoksa B550M PRO VDH WİFİ mi?
Arkadaşım biliyorum. Sadece MATX olduğunu ve konu sahibinin ATX istediğini belittim. Kusura bakma uyarmamalıydım.Farkındayım, ayrıca 1000 liraya başka B550 yok.
Görmüştüm zaten de, sırf mATX diye B550'den vazgeçmek mantıklı mı sence? Benim hatam aslında ama uyarmana gerek yoktu. Kusura bakma.Arkadaşım biliyorum. Sadece MATX olduğunu ve konu sahibinin ATX istediğini belittim. Kusura bakma uyarmamalıydım.
Peki aradaki 150 liraya değer mi? Biraz fazla soru sordum amaB550M PRO VDH Wi-Fi tabii ki.
Kesinlikle değer.Peki aradaki 150 liraya değer mi? Biraz fazla soru sordum ama
mantıklı değil. Sadece konu sahibinin haberi olsun ve sen bilmiyosan uyarayım diye yazmıştım. Sende kusura bakma.Görmüştüm zaten de, sırf mATX diye B550'den vazgeçmek mantıklı mı sence? Benim hatam aslında ama uyarmana gerek yoktu. Kusura bakma.
Estağfurullah dostum ne kusuru. İyi günler...mantıklı değil. Sadece konu sahibinin haberi olsun ve sen bilmiyosan uyarayım diye yazmıştım. Sende kusura bakma.
İyi günler.Estağfurullah dostum ne kusuru. İyi günler...
Çok samimi bitti tartışma valla çok güldümİyi günler.
Benim kavga ettiğimi nerde gördün .dÇok samimi bitti tartışma valla çok güldüm
admsnBenim kavga ettiğimi nerde gördün .d