- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki Bitfenix hakkında referans verebilecek kimse yok mu ? Forumda bi ara tartışılmıştı diye hatırlıyorum ve malzeme kalitesi de gayet üstün görünüyor :

https://www.cybenetics.com/index.php?option=psu-performance-database burdan bakabilirsin iyi gibi duruyor ama ozellikle niye bitfenixi merak ediyorsun anlamadim ayni fiyat zaten onerilenlerle. Tavsiyem kaliteli Segmentlere bakman A tier B tier etc ek olarak uzun sureli kullanim onemli bu onerilen markalar uzun zamandir kullaniliyor ve testlere tabi tutulmus psu lar onlardan yana gitmen daha akillica olur zannimcaPeki Bitfenix hakkında referans verebilecek kimse yok mu ? Forumda bi ara tartışılmıştı diye hatırlıyorum ve malzeme kalitesi de gayet üstün görünüyor :
![]()
Bitfenix üzerinde durmuyorum, sadece F/P oranı yüksek bir model olarak seçmiştim kendisini ve önerilere de açık olduğumu yazmıştım. Attığın tablo çok güzel ve yararlı valla detaylı inceliyorum şuan eline sağlık.https://www.cybenetics.com/index.php?option=psu-performance-database burdan bakabilirsin iyi gibi duruyor ama ozellikle niye bitfenixi merak ediyorsun anlamadim ayni fiyat zaten onerilenlerle. Tavsiyem kaliteli Segmentlere bakman A tier B tier etc ek olarak uzun sureli kullanim onemli bu onerilen markalar uzun zamandir kullaniliyor ve testlere tabi tutulmus psu lar onlardan yana gitmen daha akillica olur zannimca
bitfenix bizim ulkemizde f/p bir urun degil fiyati ayni zaten diger psularla istedigin 12vhpw baglantisi atx 3.0 standrdiyla geldi atx 3.1 de ise daha iyi oturmasi icin kalinligini degistirdiler ekstra bi sey eklemediler atx 3.0 ve atx 3.1 ayni sey aslinda ama 5090 4090 gibi yuksek guc tuketen kartlarda kablo oturmama gibi sıkıntılar oldugu ıcın boyle bı standart gelıstırıldı sana benım yukarda da onerdıgım gıbı almanın en ıyı olacagı psu lardan bırı fsp vıta gm 850w atx 3.1 bıtfenıxle assa yukarı aynı fıyattır ama fsp markası yıllardır psu uretır ve baska fırmaların psu larının temelını olustururBitfenix üzerinde durmuyorum, sadece F/P oranı yüksek bir model olarak seçmiştim kendisini ve önerilere de açık olduğumu yazmıştım. Attığın tablo çok güzel ve yararlı valla detaylı inceliyorum şuan eline sağlık.
Konudaki listeye FSP yi de ekledim.. Sanırım şundan bahsediyoruz :bitfenix bizim ulkemizde f/p bir urun degil fiyati ayni zaten diger psularla istedigin 12vhpw baglantisi atx 3.0 standrdiyla geldi atx 3.1 de ise daha iyi oturmasi icin kalinligini degistirdiler ekstra bi sey eklemediler atx 3.0 ve atx 3.1 ayni sey aslinda ama 5090 4090 gibi yuksek guc tuketen kartlarda kablo oturmama gibi sıkıntılar oldugu ıcın boyle bı standart gelıstırıldı sana benım yukarda da onerdıgım gıbı almanın en ıyı olacagı psu lardan bırı fsp vıta gm 850w atx 3.1 bıtfenıxle assa yukarı aynı fıyattır ama fsp markası yıllardır psu uretır ve baska fırmaların psu larının temelını olusturur