Emirhan için attım bunuo nası yetsin
Emirhan için attım bunuo nası yetsin
thermaltake alın hocamBütçem 2500tl
Bu modeli buldum alınır mi ? Veya 0 öneriniz var mı bulduklarim şunlar sıfır olarakGüç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
BitFenix 850W M 850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
BitFenix 850W M 850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Silverstone DA850 850W 80+ GOLD Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-DA850-G) | Teknobiyotik
.auto-style1 { font-weight: bold; } .auto-style6 { font-weight: bold; font-size: medium; } .auto-style10 { font-family: Arial; font-size: medium; } Teknik Özellikler EAN : 4710679811130 Güç Değeri : 850W PFC : Aktif PFC...www.teknobiyotik.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thermaltake 1900tl 3 aylık bana da baya yakın açıkçası ve itopya faturalı ne yapmalıyım sizce ?
2500tl bütçem var bitfenix modeli ve da850 modeli var hangisini almalıyım veya attığım 2.el ürünü mü almalıyım ? Bitfenix hoşuma gitti ayrıca güzel duruyor 14mm fan vsThermaltake alanlar neye gore al diyor anlamadim, Toughpower GF ile GF1'i falan karistirmayin.
@ARTIK FAN DEĞİLİM konu baya benim girebilecegimden cok cikmis, hala yardima ihtiyacin varsa sorularini bastan sorman gerekecek.
Bitfenix vs silverstone kapistiralim hadiAl silverstonu
Bitfenix duymadım az daha ekle şunu al bitsin gitsin.Bitfenix vs silverstone kapistiralim hadi![]()
Abi o kdr ekleebilsem 3k ya gider MSI alırım ksjdiwi ekleyemiyorumBitfenix duymadım az daha ekle şunu al bitsin gitsin.
![]()
High Power Super GD+ Series 850W 80+ GOLD Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-F850GD-F14C) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } HP1-F850GD-F14C...www.teknobiyotik.com
Ikisi de o kadar iyi degil, ortalama denilebilir. Sistemini soylediysen de hatirlamiyorum simdi ama 850W sart degilse su arkadasa yapis:2500tl bütçem var bitfenix modeli ve da850 modeli var hangisini almalıyım veya attığım 2.el ürünü mü almalıyım ? Bitfenix hoşuma gitti ayrıca güzel duruyor 14mm fan vs
Maalesef istediğin özelliklerde 850w olarak bu fiyata sıfır olarak bunu önerebilirim.Bu modeli kullandım pek memnun kalmadım tasarım olarak biraz garip 1 koruma eksik ve 120mm fan var :/
850 şart 3090 7600x olucakIkisi de o kadar iyi degil, ortalama denilebilir. Sistemini soylediysen de hatirlamiyorum simdi ama 850W sart degilse su arkadasa yapis:
![]()
Corsair Rm750x CP-9020199-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Rm750x CP-9020199-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Rm750x CP-9020199-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 12.565,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Silverstone da850 veya bitfenix kötü mu ben kötü yorum göremedimMaalesef istediğin özelliklerde 850w olarak bu fiyata sıfır olarak bunu önerebilirim.
Silverstone da iyidir.850 şart 3090 7600x olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Silverstone da850 veya bitfenix kötü mu ben kötü yorum göremedim
Baktım tier list 4 siteden de multide bitfenix hepsini eziyor rmx den de kaliteli konumda şuan bitfenix s tier silver a ve b arası a da deil b de deilSilverstone da iyidir.