Neler Yeni

850w power önerisi yaparmisiniz?

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Asus rog ve msi çok iyi uzun ömürlü ama işte aşırı pahalı aldın mı adam akıllı almak lazım psu yu .

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Baktım tier list 4 siteden de multide bitfenix hepsini eziyor rmx den de kaliteli konumda şuan bitfenix s tier silver a ve b arası a da deil b de deil
Whisper M'in RMx'i ezdigine inanmayiniz lutfen, tier listlere bu kadar bakmak saglik bozar. :)

Multide ezmek demek ne demek anlamadim, o cumledeki multi "multi rail"i temsil ediyorsa yanlis yol yine 😁

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Whisper M'in RMx'i ezdigine inanmayiniz lutfen, tier listlere bu kadar bakmak saglik bozar. :)

Multide ezmek demek ne demek anlamadim, o cumledeki multi "multi rail"i temsil ediyorsa yanlis yol yine 😁
Tier listlerde hep önde göstermişler ondan dedim ayrıca Multi rail daha iyiymiş sanırım koruma olarak araştırdığım kadarıyla neyse hangisini alayım silverstone da850 mi bitfenix mi ?

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tier listlerde hep önde göstermişler ondan dedim ayrıca Multi rail daha iyiymiş sanırım koruma olarak araştırdığım kadarıyla neyse hangisini alayım silverstone da850 mi bitfenix mi ?
Multi rail koruma konusunda daha iyi diye bir durum yok, aksine, daha fazla kanal ayri kanallar icin ayri koruma devreleri; ayri koruma devreleri de ayri maliyet demek. Ustune maliyetten kacilirsa da bir guzel eksi demek.

Whisper M DA850'den iyi, ama RMx'ten degil.

Top Bottom