Bitfenix bu modeli s tier de daha ne kadar iyi olucak ki ?Asus rog ve msi çok iyi uzun ömürlü ama işte aşırı pahalı aldın mı adam akıllı almak lazım psu yu .
Bitfenix i bilmiyorum hiç kullanmadım valla reis .Bitfenix bu modeli s tier de daha ne kadar iyi olucak ki ?
Psu tier listte 1.sirafa mutlide demekki iyi boşuna 4 site de aynısını demez diye düşünüyorumBitfenix i bilmiyorum hiç kullanmadım valla reis .
Sağlamsa gerçekten ileride sıkıntı çıkarmayacaksa alınır tabi ...Psu tier listte 1.sirafa mutlide demekki iyi boşuna 4 site de aynısını demez diye düşünüyorum
Whisper M'in RMx'i ezdigine inanmayiniz lutfen, tier listlere bu kadar bakmak saglik bozar.Baktım tier list 4 siteden de multide bitfenix hepsini eziyor rmx den de kaliteli konumda şuan bitfenix s tier silver a ve b arası a da deil b de deil
Tier listlerde hep önde göstermişler ondan dedim ayrıca Multi rail daha iyiymiş sanırım koruma olarak araştırdığım kadarıyla neyse hangisini alayım silverstone da850 mi bitfenix mi ?Whisper M'in RMx'i ezdigine inanmayiniz lutfen, tier listlere bu kadar bakmak saglik bozar.
Multide ezmek demek ne demek anlamadim, o cumledeki multi "multi rail"i temsil ediyorsa yanlis yol yine![]()
Multi rail koruma konusunda daha iyi diye bir durum yok, aksine, daha fazla kanal ayri kanallar icin ayri koruma devreleri; ayri koruma devreleri de ayri maliyet demek. Ustune maliyetten kacilirsa da bir guzel eksi demek.Tier listlerde hep önde göstermişler ondan dedim ayrıca Multi rail daha iyiymiş sanırım koruma olarak araştırdığım kadarıyla neyse hangisini alayım silverstone da850 mi bitfenix mi ?