@bythmn @RTX3080Ti
Xpg core reactor'ü de takibe aldım.
Evet, o da listemde. Ancak teknoloji inceleme sayfalarında ilgili ürünün hiç olmaması şüphe uyandırdı bende. A sınıfı ürün almak isterken, benzer fiyattan B sınıfa hitap eden ürün almak istemiyorum. Örneğin ses konusunda üzecekse böyle bir adım atmamayı yeğlerim.
İşte asıl sorun burada başlıyor. Şuan ki kasam, oyun ve render esnasında ciddi sesli çalışıyor. Ben ekran kartı diye düşünüyordum. PSU arama girişimlerinden sonra ses sorunundan şikayet edenleri görünce, kendi bilgisayarımı dinledim, meğer benim sorunum da şuan oymuş.
Madem ki yeni bir ürün alıyorum, bari beni şuan muzdarip olduğum dertlerden kurtarsın. Sesli fan ve açılış hatası sorunlarım var.
CV serisi "Tier C" yani üçüncü sınıf, orta-alt seviye sistemlere hitap eden bir PSU imiş
(kaynak: https://linustechtips.com/topic/1116640-psu-tier-list-rev-148)
RM serisi birinci sınıf ama o da diğer Corsair'ler gibi pahalı ama takibime aldım.
Bilgisayar dünyasının en pahalı ürünleri genellikle ASUS Rog serisi oluyor nedense. Ancak şu bir gerçek; adamlar harbiden yaptıkları ürünün hakkını fazlasıyla veriyor. Ancak biz, onların hakkını ödeyebilecek bütçeye sahip değiliz