Neler Yeni

8550TL'ye S21 FE alınır mı?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Alınır.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bundaki Exynos 2100 işlemci eski S20 FE'lerdeki Exynos 990'la karşılaştırılamayacak kadar iyi. Yine bir Snapdragon değil tabii ama 990 kadar sorunlu da değil.

Farway

80+ Silver
Exynos işlemcilerle sucuk pişirilir. S20FE övgüyle aldım telefonla 15 dk oyun oynuyorum FPS 45 e düşüyor bir de Snapdragon model olmasına rağmen. Güncellemelerle sözde düzeltiyorlar ama son gelen güncelleme telefonun şarjını hızlı bitiriyor ayrıca ısıyada çözüm yok. Ben samsung almazdım şahsen. Xiaomi poco falan bakın bence

şahin doğan

80+ Platinum
Exynos işlemcilerle sucuk pişirilir. S20FE övgüyle aldım telefonla 15 dk oyun oynuyorum FPS 45 e düşüyor bir de Snapdragon model olmasına rağmen. Güncellemelerle sözde düzeltiyorlar ama son gelen güncelleme telefonun şarjını hızlı bitiriyor ayrıca ısıyada çözüm yok. Ben samsung almazdım şahsen. Xiaomi poco falan bakın bence
exynos 2100 exynos 990 kadar sorunlu değil hatta ben şuana kadar kronik sorun denilebilecek bir sorununu görmedim. hiçbir poco cihaz s21 fe nin yerini tutamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan piyasa fiyatına göre alınabilecek en iyi cihazlardan biridir s21 fe alınır.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,665
İsim
Yavuz
Fiyat iyi alınır.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,172
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
xiaomi poco cok farkli sanki :D cozum iphone kardesim iphonea paramiz olmadigi icin boyle sacma sapan markalarin orta segment telefonlarini alip surunuyoruz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
xiaomi poco cok farkli sanki :D cozum iphone kardesim iphonea paramiz olmadigi icin boyle sacma sapan markalarin orta segment telefonlarini alip surunuyoruz
İphone' da thorttle oluyor çoğu oyunda. (bkz Genshin İmpact) İphone 12 pro max. Throttle olmayacak cihaz arıyorsan blackshark veya GT serisi cihazlar alıcaksın :D Telefonda oyun oynamadığım için her türlü S21 FE alır geçerim gerci

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İphone' da thorttle oluyor çoğu oyunda. (bkz Genshin İmpact) İphone 12 pro max. Throttle olmayacak cihaz arıyorsan blackshark veya GT serisi cihazlar alıcaksın :D Telefonda oyun oynamadığım için her türlü S21 FE alır geçerim gerci
iphone oyun cihazi mi karşim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
iphone oyun cihazi mi karşim
O zaman konu oyun değil ise S21 FE sorunsuz cihaz oluyor ve senin iphone a para falan diye başladığın boş cümle bomboş oluyor :peepokalp: S21 FE gibi bir cihaza orta seviye demekte yürek ister bu arada :D Gerçi sen sadece SoC' ye falan bakarsın o ayrı kamera malzeme ekran falan önemsiz sana göre bence :D

Top Bottom