Akakçe'den bak işte oradan bakıyor zaten herkesanladım hocam daha yguna varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyiymiş bu aynı telefon daha ucuza varmı
heryerden baktım daha ucuza bulamadım hayır birde dolandırıcılık bu içinden kılıfı geçtim adaptör bile çıkmıyor kılıf adaptör ekran koruyucu lens koruyucu gibi basit şeyleri alınca 1500tlde ordan giriyor 18 oldu gene ne anladım benAkakçe'den bak işte oradan bakıyor zaten herkes
5-6 sene rahat götürür. Sadece günlük kullanıyorsa daha da fazla gider, Tabii batarya değişme şartı ileşimdi aldık hocam sağolun işlemcisi oyun oynamayan birini sizce ne kadar götürür ve kamerası
kaça nerden aldınızşimdi aldık hocam sağolun işlemcisi oyun oynamayan birini sizce ne kadar götürür ve kamerası
16 bine n11 kendi satıcısından aldık ne oldu 2.nesil samsung türkiye garantili noldukikaça nerden aldınız
olucak o kadar .d5-6 sene rahat götürür. Sadece günlük kullanıyorsa daha da fazla gider, Tabii batarya değişme şartı ile
noldu hocam?kaça nerden aldınız
S23 derken S23 FE'mi kastediyorsunuz? Çünkü düz S23 6.1 inç. Yani küçük.annem s23 ü sırf büyük ve kalın diye kabul etmedi
Konudaki o yazıyı düzenleyin ozaman. Neyse S21 FE Snapdragon alınabilir gayet iyi cihaz.a
ağırlık olarak inç değil ve evet s23 fe
bende almayı düşünüyorum da s21 çok eski kalır mı diye düşünüyorum16 bine n11 kendi satıcısından aldık ne oldu 2.nesil samsung türkiye garantili nolduki
olucak o kadar .d
noldu hocam?