ANtiQ08
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,371
bu konuda 9700x işinizi görecekse ekran kartını 5070ti yapabilirsiniz veya 9950x-5070 alabilirsiniz bunun için soruyorum alabiliceğiniz en düşük 12 çekirdek işlemci 15k felan 7900 oda işinize yaramaz mı yani bu tabii ki 16 çekirde 9950x te bir tercih ama eğer metin 2 den para kazanacak sistemleriniz yoksa zevkine oynuyorsanız 9700x veya 7900 alıp ekran kartını 5070ti yapmaya çalışırdımŞöyle anlatayım ben şuan metin2 oynuyorum ve çok fazla client açmam gerekiyor. Ola ki yarın birgün metin2 oynamayı bırakırım. Diger oyunlara yönelerim onlardan iyi performans almak isterim. 1080p ve 2k larda yüksek fps almak isterim. Bunun dışında şirkette bir grafiker değilim ama kendi çapımda editörlük ve tasarım yapıyorum . bu yüzden alacagım oyuncu sistemin üst düzey iş bilgisayarı beklemiyorum ama kötüsüde olmasını istemem. Bu tarzda parçalar önerdiyseniz tavsiyenizi değerlendirecem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle anlatayım ben şuan metin2 oynuyorum ve çok fazla client açmam gerekiyor. Ola ki yarın birgün metin2 oynamayı bırakırım. Diger oyunlara yönelerim onlardan iyi performans almak isterim. 1080p ve 2k larda yüksek fps almak isterim. Bunun dışında şirkette bir grafiker değilim ama kendi çapımda editörlük ve tasarım yapıyorum . bu yüzden alacagım oyuncu sistemin üst düzey iş bilgisayarı beklemiyorum ama kötüsüde olmasını istemem. Bu tarzda parçalar önerdiyseniz tavsiyenizi değerlendirecem.