85K KUSUR TOPLAMA PC

Şöyle anlatayım ben şuan metin2 oynuyorum ve çok fazla client açmam gerekiyor. Ola ki yarın birgün metin2 oynamayı bırakırım. Diger oyunlara yönelerim onlardan iyi performans almak isterim. 1080p ve 2k larda yüksek fps almak isterim. Bunun dışında şirkette bir grafiker değilim ama kendi çapımda editörlük ve tasarım yapıyorum . bu yüzden alacagım oyuncu sistemin üst düzey iş bilgisayarı beklemiyorum ama kötüsüde olmasını istemem. Bu tarzda parçalar önerdiyseniz tavsiyenizi değerlendirecem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle anlatayım ben şuan metin2 oynuyorum ve çok fazla client açmam gerekiyor. Ola ki yarın birgün metin2 oynamayı bırakırım. Diger oyunlara yönelerim onlardan iyi performans almak isterim. 1080p ve 2k larda yüksek fps almak isterim. Bunun dışında şirkette bir grafiker değilim ama kendi çapımda editörlük ve tasarım yapıyorum . bu yüzden alacagım oyuncu sistemin üst düzey iş bilgisayarı beklemiyorum ama kötüsüde olmasını istemem. Bu tarzda parçalar önerdiyseniz tavsiyenizi değerlendirecem.
bu konuda 9700x işinizi görecekse ekran kartını 5070ti yapabilirsiniz veya 9950x-5070 alabilirsiniz bunun için soruyorum alabiliceğiniz en düşük 12 çekirdek işlemci 15k felan 7900 oda işinize yaramaz mı yani bu tabii ki 16 çekirde 9950x te bir tercih ama eğer metin 2 den para kazanacak sistemleriniz yoksa zevkine oynuyorsanız 9700x veya 7900 alıp ekran kartını 5070ti yapmaya çalışırdım

Zaptic iyi misin ? Bütçem maks 80 85k. sen gelmişsin bana 100 bin tl lik kasa öneriyorsun ve bunun sadece 75 bini ekran kartı ? ee yan bileşenler ne olacak ? ekran kartı son model olmasına gerek yok. 25 30k bandında varsa daha iyisi önerin alayım. 50k lık ekran kartına bütçem yok.
Düzgün bakmamışsınız sanırım. @Zaptic önerdiği sistem 87K, RTX 5070ti seçerseniz 80K. Oldukça iyi.

Düzgün bakmamışsınız sanırım. @Zaptic önerdiği sistem 87K, RTX 5070ti seçerseniz 80K. Oldukça iyi.
Oda uyguna geliyormuş aslında ama m2 ve dan upgrade i şart 90 a yakın oluyor yine 5070ti la

Oda iyidir hocam rami gskill ssd yi g3 yapıp alabilirsiniz

s

s.a hocam bir şey soracam. ilk posta yazdıgım gibi rx 7900xt neden berbat ekran kartı ? videolarda fps iyi gibi.
9070xt den bile kötü bu ekran kartı şuan 9070xt bak bunun yerine

uyumlu ama intel almanı önermem gaming konusunda o kadarda iyi değil
hocam çok fazla bilgi kalabalıklıgı oldu. o yüzden kusruma bakma çok fazla para veriyoruz iyi bir şey olmasını istiyorum. ben şimdi bütçe olarak 90-95k bana RTX5070 Tİ YADA 5080 Li İşlemcisi çok iyi olan bir kasa dizer misin ? ( metin2de çok fazla client açacam. diger oyunlarıda çok fazla oynuyorum özelikle fps-moba oyunları. diger yandanda grafik tasarımla ilgileniyorum. )

hocam çok fazla bilgi kalabalıklıgı oldu. o yüzden kusruma bakma çok fazla para veriyoruz iyi bir şey olmasını istiyorum. ben şimdi bütçe olarak 90-95k bana RTX5070 Tİ YADA 5080 Li İşlemcisi çok iyi olan bir kasa dizer misin ? ( metin2de çok fazla client açacam. diger oyunlarıda çok fazla oynuyorum özelikle fps-moba oyunları. diger yandanda grafik tasarımla ilgileniyorum. )
95k ya kadar çıkarım diyorsan eğer ona göre toplayım 5070ti lı topla %10 performans farkı var sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri