Neler Yeni

85k tl lik gamegaraj 12 ay taksitli hazır sistem düşünceleriniz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,117
İsim
Mehmet Aslan
Parçaların birbiriyle uyumunu çok bilmediğim için teker teker almaktan çekiniyorum bilenlerden öneri almam lazım onun için. Taksitli olduğu taktirde kasa için bütçem 80k civarı önerisi olan varsa değerlendiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 3 ay bile olsa taksit şart peşin ödemem imkansız

Güzel hazırlamışsın teşekkürler. Ekran kartını palit alınca diğerlerini yükseltmeye fırsat oluyor. Msi ile palit arasında kalmıştım bende
ventus a 6k fark ödeyeceğime 6k yı gider çöpe atarım daha iyi :D İnfinity de gayet yeterli , senin işini rahat görür , ventus la aynı performansı bile verebilir.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Yusufcan Koçkaya
Merhaba arkadaşlar gamegarajdan duymuşsunuzdur 12 ay vade farksız sistemler var. Bende kişiselleştirerek bir sistem oluşturdum yorumlarsanız sevinirim.

İşlemci: Amd ryzen 7 7700x 4.70hz 40mb
Anakart: asus prime B650m-r am5 ddr5
Ekran kartı:Msi rtx 4070ti super 16gb ventus 3x oc gddr6
Ram: twinmos voltx ddr5 2x16 gb 6000mhz cl36
Ssd: twinmos 2tb m2 7500/6800 gen4
Kasa: xpg k mesh kyber 750w 80+gold
Soğutucu: asus rog strix lc II 240 argb 240mm sıvı soğutucu

Benzer parçalarla hepsiburadadan vs topladığımda 80k civarına geliyor ama tabi 12 ay taksit imkanı yok. +5k civarı bir fiyata 12 ay taksit oluyor bana mantıklı geldi.
Sizce sistemde eksik veya değiştir dediğiniz bir parça varmı(hazır sistem olduğu için çok fazla değişiklik imkanı yok maalesef)
evet normale göre pahalı ama 12 ay taksit cazip cidden alınabilor bence

bu şekilde almak daha mantıklı bence. Soğutucuyu istiyorsan msi seçersin.

Alıntıyı görüntüle
arkadaşın sistemi daha uygun palit/msi farkının bir şey değiştireceğini sanmıyorum

Top Bottom