88 Mbps internet için modem önerisi lazım

Menace

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
1753455364950.webp

Türknet kullanıyorum bağlatırken modeme para vermemek için eski modemimizi kullanmıştık ve artık çok sorun çıkartmaya başlamışdı alt yapı 88 destekliyor ancak kabloluda 33 e 12 civarı kablosuzdada 6 ya 0,12 alıyorum artık çok sıktı o yüzden modem lazım türknet sadece 100 lük modem verediği için kendimiz temin etmemiz gerekiyormuş bu yüzden bu konuyu açtım rica etsem bana f/p ve alt yapı hızımı destekleyecek bir modem önerir misiniz? bütçe tam belli değil olabildiğince ucuz olsa yeter

Güncelleme: https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tp-link-archer-vr300-1200mbps-vdsl2-fiyati,282052642.html bu modem nasıl en popüler modem diyor bunu altyapımda kullanabilirmiyim?

Son düzenleme:
Keenetic Hopper DSL alın geçin

Keenetic Hopper DSL alın geçin
hocam 1800 Mbps yazıyor hız olarak bunu satın alsam gelip kursalar herhangi bir sıkıntı yaşamadan kullanabilirmiyim kendilerindeki 100 lük modemin uyumayacaklarını söylediler

Tenda ac1200 alabilirsin tek sıkıntısı benim için aktif kuyruk yönetimi yok bütçen barsa bu özellikli bir modem öneririm

Tenda ac1200 alabilirsin tek sıkıntısı benim için aktif kuyruk yönetimi yok bütçen barsa bu özellikli bir modem öneririm
ne işe yarıyor hocam bu özellik pek bi bilgim yok modemler hakkında

Hocam ben de aynı modemi kullanyorum. Upload Latency sorunu yaşıyorum sizde var mı böyle bir problem ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,621
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri