Nikmikyok
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
Selamlar.
TürkNet VDSL2 75+Mb. İnternet kullanıyorum ve kullandığım modem TPLink 9970v3.
Hat zayıflama sıkıntısı yaşıyorum, bina girişinden eve kadar gelen kabloyu eski tip kordon kablodan yeni bakır oranı yüksek Cat-6 kablo ile değiştirdim fakat hat zayıflaması halen devam ediyor. Bağlantı kopup geri geliyor özetle gün boyu sürekli. TürkNet yerinde destek ekibi yollayıp sorunu bulup çözmeyi teklif ediyor. Çözüm bulamazlarsa ücret almıyorlar çözüm bulursalar 100TL + yapacakları çözümede ekstra ücret ödersiniz diyorlar, bu da ayrı bir saçmalık sorun bulmayacaklarsa neden gelecekler ki
Saha dolabına 15mt. uzaklıktayım evin tesisat yenilendi ve sorun devam ediyor, sanıyorum tek sorunlu görünen modem kaldı, hangi modemi almalıyım konusunda soru işaretlerim var. Max. 400TL bütçe var aklımdaki modemler.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Aklımda bu 3 modem var Keneetic kullanım arayüz olarak diğerlerinden yakın geliyor ama teknik özellikler olarak Asus daha iyi. Benim sorunum ile alakalı en iyi çöözüm hangisi olur yada daha farklı bir çözüm önerisi olan BİLGİSİ DONANIMI olan arkadaşlardan bilgi paylaşımı rica ediyorum.
Konuyu yarısına kadar okuyup ya da başlığı okuyup yanıt verecek arkadaşların fikrine ihtriyacım yok lütfen bilgisi olan arkadaşlardan varsa bilgi-öneri bekliyorum.
TürkNet VDSL2 75+Mb. İnternet kullanıyorum ve kullandığım modem TPLink 9970v3.
Hat zayıflama sıkıntısı yaşıyorum, bina girişinden eve kadar gelen kabloyu eski tip kordon kablodan yeni bakır oranı yüksek Cat-6 kablo ile değiştirdim fakat hat zayıflaması halen devam ediyor. Bağlantı kopup geri geliyor özetle gün boyu sürekli. TürkNet yerinde destek ekibi yollayıp sorunu bulup çözmeyi teklif ediyor. Çözüm bulamazlarsa ücret almıyorlar çözüm bulursalar 100TL + yapacakları çözümede ekstra ücret ödersiniz diyorlar, bu da ayrı bir saçmalık sorun bulmayacaklarsa neden gelecekler ki

Saha dolabına 15mt. uzaklıktayım evin tesisat yenilendi ve sorun devam ediyor, sanıyorum tek sorunlu görünen modem kaldı, hangi modemi almalıyım konusunda soru işaretlerim var. Max. 400TL bütçe var aklımdaki modemler.
- Keneetic Omni
Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.269,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
- TPLink Archer VR300

TP-Link Archer VR300 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link Archer VR300 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer VR300 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.285,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
- Asus DSL AC51

Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Aklımda bu 3 modem var Keneetic kullanım arayüz olarak diğerlerinden yakın geliyor ama teknik özellikler olarak Asus daha iyi. Benim sorunum ile alakalı en iyi çöözüm hangisi olur yada daha farklı bir çözüm önerisi olan BİLGİSİ DONANIMI olan arkadaşlardan bilgi paylaşımı rica ediyorum.
Konuyu yarısına kadar okuyup ya da başlığı okuyup yanıt verecek arkadaşların fikrine ihtriyacım yok lütfen bilgisi olan arkadaşlardan varsa bilgi-öneri bekliyorum.