- Reaksiyon skoru
- 945
Evet Ama Tavsiyem Keenetic Extra DSL Olan Modeli .bu konudaki bütün modemleri sorunsuz kurdurabilirim değilmi
Kullandığım Model : " Extra DSL (KN-2112) TR "
Evet Ama Tavsiyem Keenetic Extra DSL Olan Modeli .bu konudaki bütün modemleri sorunsuz kurdurabilirim değilmi
Evet Ama Tavsiyem Keenetic Extra DSL Olan Modeli .
Kullandığım Model : " Extra DSL (KN-2112) TR "
hocam peki bu modemle ilgili ne düşünüyorsunuz alınır mı? sizceTP-Link Archer VR300, AC 1200 Mbps Wireless Fiber/VDSL/ADSL Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer VR300, AC 1200 Mbps Wireless Fiber/VDSL/ADSL Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
adresde 88 megabit gösterdiği için aşırı parada vermek istemiyorum bir sürede taşınmayı düşünmüyorum eğer işimi görücekse attığım linktekini almayı tercih ederim attığım işimi görürmü?![]()
Keenetic Extra Dsl KN-2112-01 TR AC1200 Mesh Wi-Fi 5 VDSL2/ADSL2 Modem Router - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu Daha İyi Bir Tercih Olur .
Almışken 1 Defalık Alırsın Hem .
Son 4 Adet Bu Fiyat Çok İyi Alınır .
2 EL Düşünürmüsünüz?adresde 88 megabit gösterdiği için aşırı parada vermek istemiyorum bir sürede taşınmayı düşünmüyorum eğer işimi görücekse attığım linktekini almayı tercih ederim attığım işimi görürmü?
İşini Görür .adresde 88 megabit gösterdiği için aşırı parada vermek istemiyorum bir sürede taşınmayı düşünmüyorum eğer işimi görücekse attığım linktekini almayı tercih ederim attığım işimi görürmü?