.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Cysea

80+
Reaksiyon skoru
29
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Arkadaşlar parçaları çıkardım, temizledim geri taktım ama sistem yavaşladı. En sonunda format atıyım dedim ekran gelmemeye başladı. Bios zaten açılmıyo. Kasa'nın düğmesine bastığımda sadece kasa çalışıyo geri kapatmak için de fişi çekmek gerekiyor, düğmeye tepki vermiyor. Yardım eder misiniz bıktım, sıkıldım artık. Anakart: H81M-C İşlemci: i-5 4460 Ekran kartı: RX480 4gb

Arkadaşlar parçaları çıkardım, temizledim geri taktım ama sistem yavaşladı. En sonunda format atıyım dedim ekran gelmemeye başladı. Bios zaten açılmıyo. Kasa'nın düğmesine bastığımda sadece kasa çalışıyo geri kapatmak için de fişi çekmek gerekiyor, düğmeye tepki vermiyor. Yardım eder misiniz bıktım, sıkıldım artık. Anakart: H81M-C İşlemci: i-5 4460 Ekran kartı: RX480 4gb
Ram'leri bi çıkar, bios pilini çıkar bir kaç dakika sonra tak, birde öyle dene

Kanka Ramları sıra sıra çıkarıp çalıştırmayı dene statik voltaj ile ramları yakmış olabilirsin birde ssd girişini kontrol et iyice oturmuşmu.

Format attığın usb ile bi bak bakalım ssd ve hdd takılımı tam : D
(Bios a girmeden başlatma seçeneklerinden seç usb yi)

Olmadı klavye de bi skıntı olabilir yada anakartın usb tarafı statiklenmiştir. Kontrol çubuğu ile bi kontrol etmeyi dene.

Format attığın usb ile bi bak bakalım ssd ve hdd takılımı tam : D
(Bios a girmeden başlatma seçeneklerinden seç usb yi)

Olmadı klavye de bi skıntı olabilir yada anakartın usb tarafı statiklenmiştir. Kontrol çubuğu ile bi kontrol etmeyi dene.
Formatı USB ile atmadım ki

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,071
Üyeler
193,244
Son üye
jessoomy