Neler Yeni

.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
Uygun Olmayan Konu Başlığı
.........k

Son düzenleme:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
arkadaşlar merhaba doğrudan konuya giriyorum okulda bitane kız var heemen karşı sınıfımızda 2 3 hafta önce öylesine arkadaş ortamında tanışmıştık ondan beride hiç öyle konuşmadık ama kız sürekli beni kesiyor gibi geliyodu koridorda falanda bakıyodu heryerden istek atmıştı tt olsun insta olsun. yalan söylemicem kız güzel bi kız ama benden önce 4 5 tane ilişkisi olmuş ve benim hiç sevgilim olmadı şahsen üstüne bu kız belediye başkanının kızı maddi durumları falan baya iyi benimde maddi durumum cok kötü değil ama bu kızın baya iyidir. her neyse bu kız benden hoslandıgını söyledi 3 4 saat önce bende biraz düşüneyim sana cevap veririm yazdım. yani ilk kez böyle bi kız benden hoslanıyo napayım sizce
Hocam zamana bırakın. Önce bir birinizi tanıyın, kız seni sadece beğenmiş.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ya bu kız harbili baya zengin ya hiç girmesem mi bu işe diyorum
Gönül işi bu zengini fakiri mi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaşlar kaç bu arada?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamam hocam kıza cevap olarak daha erken olduğunu bunu zamana bırakıp önce bir birinzi daha iyi tanımanız gerektiğini falan söyleyin. Daha önce sevgili yapmadığını söyledin, kızın hobilerini vesayre sorarak başlayabilirsin konuşmaya, ortak noktanız falan varsa zaten sizin aranızda ki ilişki ilerler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kara* Gel kral

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dostum 17 yaşına gelmişsin azıcık aklını kullan yani :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom