Neler Yeni

8900 Lira Sistem Tavsiyesi

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
anakartı yapabilirsen b450m s2h yap.

Trkrkn61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
TARIK ARKAN
Msi mech e sahip olan sizin attığınız sistem asus dual evo benim konuya dün attığım sistemde var
Dün attığınız sistem 7600 lira ama orda modeli evo olarak göstermiyor. Ve 8900 lira bütçemi tam kullanıp daha performanslı bir şey toplamak isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartı yapabilirsen b450m s2h yap.
Hazır sistem aldığım için değişiklik yapamıyorum. Önerdiğiniz hazır sistem varsa linkini paylaşabilir misiniz?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Dün attığınız sistem 7600 lira ama orda modeli evo olarak göstermiyor. Ve 8900 lira bütçemi tam kullanıp daha performanslı bir şey toplamak isterim.

Hazır sistem aldığım için değişiklik yapamıyorum. Önerdiğiniz hazır sistem varsa linkini paylaşabilir misiniz?
evet,biliyorum.vatanda özelleştirme seçenegi yok.ama galiba,konuştugunuz zaman degiştiriyorlarmış galiba.

Freud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Durmaz
Ürün açıklamasına bakarsan anlarsın evo olduğunu aralarında performans farkı yok hatta bunun ekran kartı evo işlemci 10400f olduğu için daha performanslı olur. 8600
Bütçeye performans artırmak çok zor anca 10kya çıkarsan 3060ti belki normal 3060 çıkınca 5700xt den biraz daha performanslı olabilir büyük ihtimalle onun sistem fiyatlarıda 9k olur minimum bu fiyata en fp benim attığım paran cebinde kalır.

Trkrkn61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
TARIK ARKAN
evet,biliyorum.vatanda özelleştirme seçenegi yok.ama galiba,konuştugunuz zaman degiştiriyorlarmış galiba.
Biraz önce şubeyi aradım ellerinde hiçbiri yokmuş ancak haftaya elime ulaşırmış sistem. O yüzden fazla acele etmiyorum. Hatta başka bir siteden başka bir sistem önerisi de alabilirim. Bütçem söylediğin gibi 8900 lira

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mustafa Akın
Bende alıcam büyük ihtimalle driver sorunları tamamen bitti mi? bi bilginiz varmı.

Trkrkn61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
TARIK ARKAN
Ürün açıklamasına bakarsan anlarsın evo olduğunu aralarında performans farkı yok hatta bunun ekran kartı evo işlemci 10400f olduğu için daha performanslı olur. 8600
Bütçeye performans artırmak çok zor anca 10kya çıkarsan 3060ti belki normal 3060 çıkınca 5700xt den biraz daha performanslı olabilir büyük ihtimalle onun sistem fiyatlarıda 9k olur minimum bu fiyata en fp benim attığım paran cebinde kalır.
Bu sistem için ne düşünüyorsunuz peki. Buna alternatif var mıdır kafanızda yada bunu almalı mıyım?

Önerileri bekliyorum, takipteyim...

Son düzenleme:

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Enis Solak
Bu sistem için ne düşünüyorsunuz peki. Buna alternatif var mıdır kafanızda yada bunu almalı mıyım?

Önerileri bekliyorum, takipteyim...
Hocam bir ay öncesine kadar 3060ti lı sistem vardı bu fiyata aceleniz yoksa stokları bekleyin bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mustafa Akın
Bu sistemde güzel ama 5700xtli sistemle aşağı yukarı aynı ama anakart daha iyi ssd daha iyi rtx takıntın varsa ve işlemci bi tık daha iyi olsun diyorsan bunu alabilirsin he aradaki 2000 tl farka değer mi orası tartışılır .

Top Bottom