- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssd değişecek m2 ssd alıcam ayriyeten bütçe dışında ama ekran kartını çok kötülediler.SSD kronik sorunlu. onun dışında iyi.
Ssd değişecek m2 ssd alıcam ayriyeten bütçe dışında ama ekran kartını çok kötülediler.SSD kronik sorunlu. onun dışında iyi.
Msi mech kötü evet ama asus dual evo gayet iyiSsd değişecek m2 ssd alıcam ayriyeten bütçe dışında ama ekran kartını çok kötülediler.
Bahsettiğiniz hangi sistem anlamadım, link atma şansınız varmıdır.Msi mech kötü evet ama asus dual evo gayet iyi
Msi mech e sahip olan sizin attığınız sistem asus dual evo benim konuya dün attığım sistemde varBahsettiğiniz hangi sistem anlamadım, link atma şansınız varmıdır.
Dün attığınız sistem 7600 lira ama orda modeli evo olarak göstermiyor. Ve 8900 lira bütçemi tam kullanıp daha performanslı bir şey toplamak isterim.Msi mech e sahip olan sizin attığınız sistem asus dual evo benim konuya dün attığım sistemde var
Hazır sistem aldığım için değişiklik yapamıyorum. Önerdiğiniz hazır sistem varsa linkini paylaşabilir misiniz?anakartı yapabilirsen b450m s2h yap.
evet,biliyorum.vatanda özelleştirme seçenegi yok.ama galiba,konuştugunuz zaman degiştiriyorlarmış galiba.Dün attığınız sistem 7600 lira ama orda modeli evo olarak göstermiyor. Ve 8900 lira bütçemi tam kullanıp daha performanslı bir şey toplamak isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır sistem aldığım için değişiklik yapamıyorum. Önerdiğiniz hazır sistem varsa linkini paylaşabilir misiniz?
Ürün açıklamasına bakarsan anlarsın evo olduğunu aralarında performans farkı yok hatta bunun ekran kartı evo işlemci 10400f olduğu için daha performanslı olur. 8600Dün attığınız sistem 7600 lira ama orda modeli evo olarak göstermiyor. Ve 8900 lira bütçemi tam kullanıp daha performanslı bir şey toplamak isterim.
Biraz önce şubeyi aradım ellerinde hiçbiri yokmuş ancak haftaya elime ulaşırmış sistem. O yüzden fazla acele etmiyorum. Hatta başka bir siteden başka bir sistem önerisi de alabilirim. Bütçem söylediğin gibi 8900 liraevet,biliyorum.vatanda özelleştirme seçenegi yok.ama galiba,konuştugunuz zaman degiştiriyorlarmış galiba.
Ürün açıklamasına bakarsan anlarsın evo olduğunu aralarında performans farkı yok hatta bunun ekran kartı evo işlemci 10400f olduğu için daha performanslı olur. 8600
Bütçeye performans artırmak çok zor anca 10kya çıkarsan 3060ti belki normal 3060 çıkınca 5700xt den biraz daha performanslı olabilir büyük ihtimalle onun sistem fiyatlarıda 9k olur minimum bu fiyata en fp benim attığım paran cebinde kalır.
Hocam bir ay öncesine kadar 3060ti lı sistem vardı bu fiyata aceleniz yoksa stokları bekleyin bence.Bu sistem için ne düşünüyorsunuz peki. Buna alternatif var mıdır kafanızda yada bunu almalı mıyım?INTEL 10600-MSI RTX2070 SUPER GAMING XTRIO-B460M PRO-SAMSUNG 500GB-KINGSTON 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10600-MSI RTX2070 SUPER GAMING XTRIO-B460M PRO-SAMSUNG 500GB-KINGSTON 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerileri bekliyorum, takipteyim...