Düzelttim özür dilerim.Link kırık
Mesh modeli için çok ısınıyor dediler. Tek korkum ekran kartı.knk gayet güzel bir sistem ama bu bir eksik değil ama ssd yi m 2 yaparsan daha bir güzel olur düşünmeden alabileceğin bir sistem
Ssd yi bir kaç ay içinde m2 ye yükselticem zaten ama ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu gayet güzel ama SSD ısı problemleri yaşayan arkadaşlar olmuşINTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ekran kartının sıcaklık anlamında hiçbir sıkıntısı yok gayet iyi benceSsd yi bir kaç ay içinde m2 ye yükselticem zaten ama ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Termal pedlerin bu modelde olmadığını duydum. Gerçekten sorun yoksa bunu alıyorum o zaman.Ekran kartının sıcaklık anlamında hiçbir sıkıntısı yok gayet iyi bence
EVO modelleri sonradan yenilenmiş modeller sorun olacağını sanmıyorumTermal pedlerin bu modelde olmadığını duydum. Gerçekten sorun yoksa bunu alıyorum o zaman.
Sistem gayet güzel. Muhtemelen sana GPU sorunu olarak gösterilen şey "WattMan" hatası. Bunun ile ilgili bir rehberim var, göz atabilirsinİyi forumlar arkadaşlar.
Yarına bir hazır sistem almayı düşünüyordum. Fakat almayı düşündüğüm sistemin ekran kartında sorun olduğu söylendi. Bende risk almak istemiyorum açıkcası.
Link budur.
Sistemin sıkıntılı olduğunu düşünenler bana yeni bir sistem önerisi verirse çok bahtiyar olurum
Hocam ne olur ne olmaz diye alternatif hazır sistem bakıyorum ama tavsiyelere ihtiyacım var.Sistem gayet güzel. Muhtemelen sana GPU sorunu olarak gösterilen şey "WattMan" hatası. Bunun ile ilgili bir rehberim var, göz atabilirsin
Rehber - WattMan Hatası ve Çözümü
Merhaba Arkadaşlar, Bu rehberde WattMan hatası nedir? Neden kaynaklanır? Çözümü nedir? Sorularını cevaplayacağız. Haydi başlayalım!! WattMan Hatası Nedir?: WattMan hatası AMD Radeon GPU larda bulunan bir hatadır. Bu hatanın henüz kesin bir çözümü bulunamamıştır. WattMan Hatası Neden Olur?: Bu...forum.donanimarsivi.com