dazzle9
80+
- Reaksiyon skoru
- 221
A101 ram satmaya başlamış, diğer sitelere göre uygun fiyatlı. Arayan varsa güzel fırsat olabilir.
A 101 den alışveriş yapılmazA101 ram satmaya başlamış, diğer sitelere göre uygun fiyatlı. Arayan varsa güzel fırsat olabilir.
Bilgisayarcı bu rame 2k demişti haftaya bilmiyormuş gibi gidip bidaha sorim sonra tamam abi ben gidip a101 den alim 900e diyim bu sefer ne Dicek acabaA101 ram satmaya başlamış, diğer sitelere göre uygun fiyatlı. Arayan varsa güzel fırsat olabilir.
O bilgisayarcı dan uzak durlan one olm 2k .Bilgisayarcı bu rame 2k demişti haftaya bilmiyormuş gibi gidip bidaha sorim sonra tamam abi ben gidip a101 den alim 900e diyim bu sefer ne Dicek acaba![]()
Tanımıyorum bana 1200tl dediği ramden (dediği ram 600tl internette) daha kalitelisini 550tl ye aldım hb denO bilgisayarcı dan uzak durlan one olm 2k .
arcibi hocam 3k dese yine olurO bilgisayarcı dan uzak durlan one olm 2k .
Tabi ki a 101 normal marketlerde skt mallarını parasını çalışanlara odetiyir kasada açık varsa çalışan ödüyor ve tarihi geçmiş ürünleri üstündeki tarihi silip verebiliyor ben bunlara gözlerimle şahit oldum daha kötüsü de var ama onu burda söyleyemem mahkemeye uğraşıyoruz zatensebebini söyle bilgilenmiş olalım