8Bitdo Ultimate 2C vs Fantech EOS Pro

OverallTaken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
946
Dostlar merhaba bilgisayarımda fifa, forza ve yeni Rematch oyunu için bir kontrolcü bakıyorum. Bunlardan hangisi daha iyi ? Ayrıca bunları ileride xbox alssm onunla çalıştırabilri miyim ?

@katipke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav bilen yok mu

Son düzenleme:
Xbox için xbox lisansı olan bir kol almanız gerekiyor. Onun için bence en iyi kollar gamesirün kablolu xbox kolları. Tek eksi yanları kablo kalan her yönden öndeler. Ben fantechin shooter 3 dışı kollarını çok önermiyorum

Xbox için xbox lisansı olan bir kol almanız gerekiyor. Onun için bence en iyi kollar gamesirün kablolu xbox kolları. Tek eksi yanları kablo kalan her yönden öndeler. Ben fantechin shooter 3 dışı kollarını çok önermiyorum
Hocam xboxı boş verelim o zaman bu ikisi arasında hangisi ve neden

Hocam xboxı boş verelim o zaman bu ikisi arasında hangisi ve neden
Eos pro kutu ve özellik açısından daha dolu gözükse de kronik sorunları var ufaktan. Denk gelmeme ihtimali de var ama ben riske etmezdim. Haricinde 8bitdo ultimate 2c de güzel bir kol. Bu ikisinin pc yazılımı yok ama bunu da unutmamak gerek. Eğer alabilirseniz bence gamesir supernova veya gamesirün kendi sitesinden indirim kodu ile gamesir nova 2 lite almanızı ben tavsiye ederim

Eos pro kutu ve özellik açısından daha dolu gözükse de kronik sorunları var ufaktan. Denk gelmeme ihtimali de var ama ben riske etmezdim. Haricinde 8bitdo ultimate 2c de güzel bir kol. Bu ikisinin pc yazılımı yok ama bunu da unutmamak gerek. Eğer alabilirseniz bence gamesir supernova veya gamesirün kendi sitesinden indirim kodu ile gamesir nova 2 lite almanızı ben tavsiye ederim
Hocam 8bitdo'da usb dongle geliyor mj ?

E hocam ne alayım ben o zaman sırf Rematch ve Forza için alıyorum denebilir.

Geri